Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αχιλλέας Μαυρομμάτης στο Metropolis: «Το επόμενο παράπτωμα δεν θα συγχωρεθεί εύκολα στον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης για την χθεσινή δικαίωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της UEFA:

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε. Κάναμε το καλύτερο δυνατόν, όμως καλύτερο θα ήταν να μην φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο. Ήταν πολύ υπερβολική η αρχική ποινή και η δουλειά μας ήταν να τους πείσουμε ότι η ποινή ήταν δυσανάλογη με το μέγεθος του παραπτώματος. Πιστεύω ότι το κατάλαβαν. Δεν είναι ευχάριστο το να απασχολεί ο ΠΑΟΚ διαρκώς την πειθαρχική επιτροπή πολύ συχνά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να λάβει ο κόσμος το μήνυμα ότι είναι δύσκολα τα πράγματα.

Το οποιοδήποτε επόμενο παράπτωμα δεν θα συγχωρεθεί στον ΠΑΟΚ. Μετά τα γεγονότα της Ραπίντ είμαστε επί μια τριετία στο μικροσκόπιο της UEFA. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην υλοποιηθεί η ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η οποία είναι σε αναστολή. Όταν για την παρουσία 40 υπεράριθμων δεν δίστασε να ρίξει μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών δεν θα διστάσει σε κάποια περίπτωση βίας να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού.

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα. Στο Άλκμααρ ήταν θετική η παρουσία του κόσμου, ο οποίος απέδειξε πως όταν θέλει μπορεί να αποφύγει τις ακρότητες». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: