Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Άκυρος συναγερμός!!

Σε… γκάφα της FIFA αποδίδεται η αναστάτωση που προκλήθηκε από τη διαφορετική κατάταξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, τροποποιώντας τα γκρουπ δυναμικότητας για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Άκυρος συναγερμός
Μάλλον κακώς αναστατώθηκαν οι χώρες που περιμένουν την ανακοίνωση της FIFA για την παγκόσμια κατάταξη εν όψει της κλήρωσης των μπαράζ (την προσεχή Δευτέρα).

Η παγκόσμια ομοσπονδία φιλοξενούσε ένα διαφορετικό ranking στην ιστοσελίδα της από το απόγευμα της Τετάρτης, βάσει του οποίου η Ουκρανία θα υποχωρούσε στους αδύνατους και η Σουηδία θα έπαιρνε τη θέση της στους ισχυρούς.

Οι υπεύθυνοι της FIFA, ωστόσο, έκαναν λόγο για λάθος και παρέπεμψαν στην ανακοίνωση της επίσημης κατάταξης την Πέμπτη, για να μάθουμε οριστικά και αμετάκλητα ποια θα είναι τα δύο γκρουπ δυναμικότητας. Σε κάθε περίπτωση, η θέση της Ελλάδας στο γκρουπ των ισχυρών δεν κινδυνεύει.

Αν, πάντως, δεν υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής οι ισχυροί θα είναι Ελλάδα, Πορτογαλία, Κροατία και Ουκρανία, ενώ οι αδύνατοι Σουηδία, Γαλλία, Ισλανδία και Ρουμανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: