Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Καλύτερος από πέρσι ο ΠΑΟΚ»

δγ
Ο Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Χρήστος Πιπίνης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αριστερός μπακ του Αστέρα:
«Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και να διεκδικούμαι ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και φέτος ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό.
Με τον ΠΑΟΚ πέρσι δώσαμε πολλά παιχνίδια και σίγουρα βγήκαμε κερδισμένοι στις περισσότερες αναμετρήσεις αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, από την μέση και μπροστά έχει γίνει πολύ καλύτερος και πολύ πιο γρήγορος με προσθήκες πολλών ποιοτικών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών».
Για το αν υπάρχουν τραυματισμοί στον Αστέρα: «Είμαστε πλήρης, δεν έχουμε ούτε τιμωρημένους ούτε τραυματισμούς και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Μόνο ο Μπαρτολίνι είναι εκτός».
Για την ομάδα: «Έχουμε χάσει αρκετά την δύναμη μας με τα παιδιά που φύγαμε. Όσο για τα παιδιά που έχουν έρθει είναι ποιοτικοί και καλοί ποδοσφαιριστές και στην πορεία θα βοηθήσουν την ομάδα. Ότι αλλάξαμε πολλούς ποδοσφαιριστές σίγουρα δεν είναι καλό αλλά μάθαμε με αυτόν τον τρόπο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας. Πάντως θεωρώ ότι και φέτος θα έχουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».
Για τον Στοχ και τον Λούκας: «Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τέτοιους ποδοσφαιριστές να έρχονται στην Ελλάδα, γιατί δίνουν μεγάλη ποιότητα και ανεβάζουν επίπεδο το Ελληνικό πρωτάθλημα».
Για την Τούμπα: «Είναι μια πολύ καυτή έδρα ,έχει πάρα πολύ κόσμο παραδοσιακά. Από εκεί και πέρα είναι πρόβλημα αλλά όχι διακιολογία».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: