Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Είμαστε ο Απόλλων 1926»!

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων 1926 υπενθυμίζει σε όλους την κανονική επωνυμία της ομάδας και ζητεί να αποκαλείται έτσι όπως πρέπει ο σύλλογος.

«Είμαστε ο Απόλλων 1926»!
Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζουν στην ανακοίνωση πως προκύπτουν διάφορα προβλήματα νομικής φύσεως τα οποία μπορούν να αποφευχθούν μόνο μέσω χρήσης του ονόματος που υπάρχει στο καταστατικό της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Πρόσφατα, αλλά και στο παρελθόν, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο (γραπτό και ηλεκτρονικό), αλλά και σε διάφορα έγγραφα τα οποία αποστέλλονται στην Π.Α.Ε. ,να αναφέρονται εσφαλμένα η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος της Εταιρείας.

Επειδή το γεγονός αυτό δημιουργεί ποικίλα προβλήματα στην εν γένει λειτουργία της Π.Α.Ε. με σκοπό την ορθή πληροφόρηση και την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της Εταιρείας, επισημαίνουμε σχετικά τα εξής:

Τόσο στο Καταστατικό της Εταιρείας, το οποίο υποβλήθηκε νόμιμα στην αρμόδια Αρχή και Υπηρεσία, ήτοι στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Τμήμα Γ.Ε.Μ.Η., όσο και στην σχετική εγκριτική απόφαση της ως άνω Υπηρεσίας για την σύσταση της Π.Α.Ε., αναφέρεται ρητά ότι η επωνυμία της Εταιρείας είναι: «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» 1926 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και ο διακριτικός τίτλος: «ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 Π.Α.Ε.».

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως εφεξής στο μέλλον, προς αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων, σε οτιδήποτε θέμα ή σχετικό έγγραφο το οποίο αφορά την Π.Α.Ε. μας να αναφέρονται η ως άνω ορθή επωνυμία και ο ως άνω ορθός διακριτικός τίτλος της Εταιρείας αυτής.

ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: