Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Ξεχώρισα Μανιά και Σουνά»

kormarhs
Ο Κώστας Κορμαρής προπονητής της Καστοριάς, φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 με αφορμή την χθεσινή (16.10), φιλική αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Άρη (1-3).
Στην αρχή τόνισε:
«Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και έγινε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες. Και καιρικές και αγωνιστικές. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο και αυτό ήταν το μοναδικό δυσάρεστο. Δεν ήρθαν φίλαθλοι ούτε του Άρη ούτε της Καστοριάς. Όλοι πρέπει να ήταν 300 άτομα. Εγώ δεν τους είδα πολλούς τους φίλαθλους του Άρη» για να προσθέσει:
«Ο μοναδικός τομέας που είχαμε αποτυχία ήταν ο εισπρακτικός. Φιλοξενήσαμε μία ομάδα της Σουπερλιγκ που είναι ανταγωνιστική. Αγωνιστικά εμείς βγάλαμε τα συμπεράσματα μας. Φιλοξενήσαμε την ομάδα του Άρη, γνώρισαν οι παίκτες μας τους ποδοσφαιριστές του Άρη και ανέβηκε η ψυχολογία των παικτών και της πόλης. Η Καστοριά έχει συνηθίσει στο παρελθόν να υποδέχεται τις μεγάλες ομάδες»
Όσον αφορά ποιον παίκτη ξεχώρισε:
«Ο Μανιάς όπως τον είδα και χθες είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν βρίσκεται τυχαία στο ροστερ, ούτε του κάνανε χάρη. Και χθες ξεχώρισε και έκανε την διαφορά. Αλλά για όλους τους παίκτες υπάρχει το ταβάνι. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν την διαφορά στον Πανιώνιο για παράδειγμα, αλλά δεν μπορούν να πάνε στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη. Οι συνθήκες και η πίεση δεν τους το επιτρέπουν. Το παλικάρι ξεκίνησε καλά πάντως. Δίκαια βρίσκεται στο ροστερ. Θα χρειαστεί και από τον ίδιο μεγάλη προσπάθεια γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές από εκεί που ήταν. Ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αυτή την στιγμή στον Άρη αλλά να βάλει 20 γκολ; Πόσα χρόνια έχει να βάλει παίκτης του Άρη 20 γκολ; Θα χρειαστεί στήριξη και υπομονή. Νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει αλλά αν πέσουν όλοι πάνω του με αυτό το σκεπτικό, θα χρειαστεί να είναι πολύ ικανός και να πιστεύει πολύ στον εαυτό του»
Για τον Παπαδόπουλο:
«Φάνηκε ότι προέρχονταν από τραυματισμό»
Για τον Σουνά:
« Ο Σουνάς έκανε την διαφορά. Αυτό συζητούσαμε ότι μαζί με τον Μανιά ήταν οι δύο καλύτεροι»
Για να καταλήξει:
«Για την Καστοριά τα πράγματα είναι δεδομένα. Μπορεί ο κόσμος να ακούει Καστοριά και να νομίζει ότι οι συνθήκες είναι όπως στο παρελθόν. Το όνομα της Καστοριάς είναι εντελώς δυσανάλογο και σε υλικό και σε οργάνωση. Εμείς με το που ήρθαμε οργανώσαμε την ομάδα σε αποδυτήρια και υλικό γιατί δεν ήταν τόσο οργανωμένη όσο θα έπρεπε. Δεν εξετάζω ούτε ποιος φταίει ούτε τι φταίει. Εμείς ζητήσαμε να αλλάξουν μερικά πράγματα και ήδη έχουν μπει σε μία σειρά. Εδώ  βρήκαμε 33 παίκτες. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να δουλέψει ποιοτικά με τόσους παίκτες. Μέσα κάναμε κάποιες μειώσεις και φτάσαμε τους 24 παίκτες. Τα πρώτα δείγματα φαίνονται  στην ψυχολογία. Δεν έχει αποτυπωθεί στα αποτελέσματα αλλά πιστεύουμε ότι με την προπόνηση θα έρθουν και αυτά.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: