Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«ΠΑΕ Απόλλων 1926 είναι η ονομασία μας»

xaralam-610x320
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε στο θέμα της ονομασίας της ομάδας, στο ενθαρυντικό ξεκίνημα αλλά και στον τεχνικό της ομάδας, Αντρέα Παντζιαρά.
Για την απόφαση να ονομαστεί η ομάδα  Απόλλων 1926: «Είναι απόφαση από το υπουργείο ανάπτυξης και σημαίνει μορφωτικός γυμναστικός σύλλογος καλαμαριάς, ΠΑΕ Απόλλων 1926 και αυτή είναι η ονομασία μας. Είναι μόνο για τυπικούς λόγους αυτή η διαδικασία».
Για το ενθαρρυντικό ξεκίνημα και τις τρεις νίκες: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές μας και εννοείτε στον κόσμο μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι με αυτά τα αποξέσματα. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, πρέπει να έχουμε σκυμμένο το κεφάλι και χαμηλά την μπάλα γιατί το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο».
Για τον τραυματισμό Πέλκα: «Ο ποδοσφαιριστής έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, και στα 4 παιχνίδια μας βοήθησε πάρα πολύ, είναι πλήγμα για μας».
Για τον προπονητή της ομάδας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Αντρέα τον Παντζιαρά, είναι πολύ καλός προπονητής, χαμηλών τόνων, προσγειωμένος και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του από την περσινή χρονιά. Υπάρχει ηρεμία και πολύ κλίμα στην ομάδα, και όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν έχουμε καμία σκέψη να αλλάξουμε έναν επιτυχημένο προπονητή».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: