Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαι με την Ελλάδα»!

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς ευχήθηκε στην Εθνική Ελλάδας να περάσει στα τελικά του Μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη πορεία της Βοσνίας, μέσω του ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαι με την Ελλάδα»!
Ενας φίλος από τα παλιά φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο λόγος για τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, τον Βόσνιο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που τίμησε και με το παραπάνω το ψωμί του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο «Σάμπα» αναφέρθηκε στην πορεία της Βοσνίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, ευχήθηκε στην Ελλάδα να περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δήλωσε… οπαδός της Εθνικής.

Αναλυτικά ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-Το αν περίμενε αυτή την πορεία της Βοσνίας στα προκριματικά:

«Όχι δεν την περιμέναμε, γιατί ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι μια έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες. Ηταν πρωταθλητές Ευρώπης, μην το ξεχνάμε. Για εμάς η Ελλάδα ήταν φαβορί, αλλά η Βοσνία βγήκε πρώτη. Το σημαντικότερο αποτέλεσμα, για εμένα, ήταν η ισοπαλία που έφερε με την Ελλάδα στην Αθήνα. Αυτό έδωσε άλλο αέρα στη Βοσνία. Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε».

-Τον προπονητή της ομάδας Σάφετ Σούσιτς:

«Ηταν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στη Βοσνία. Πολλοί ποδοσφαιριστές τον θυμούνται. Εδειξε ότι εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και μεγάλος προπονητής. Το είδαμε και χθες αυτό. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σούσιτς, αλλά και σε όλους. Εγώ θέλω να πω ότι είμαι και φίλαθλος της Ελλάδας (σ.σ. γέλια) και στα μπαράζ θα είμαι με την Ελλάδα»!

-Τις δυνατότητες της Βοσνίας στο Μουντιάλ:

«Ακόμη υπάρχουν 8 μήνες μπροστά. Ωστόσο, οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν μεγάλες ομάδες, όπως την Ελλάδα. Χθες χιλιάδες κόσμου βγήκαν στο Σαράγεβο και πανηγύρισαν».

-Το ποιους αντιπάλους μπορεί να περάσει η Ελλάδα:

«Νομίζω Ισλανδία και Ρουμανία είναι δυο ομάδες που μπορεί εύκολα να περάσει η Ελλάδα. Η Γαλλία δεν παίζει καλά, αλλά είναι μια ομάδα με όνομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: