Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Φράγκος στο Metropolis: «Ερωτευμένος με την Ελλάδα ο Σαββίδης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Φραγκούλης Φράγκος για τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη σε Θέρμη και Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την κατασκευή νέου προπονητηρίου στη Θέρμη: «Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μπει σε μια νέα εποχή γεμάτη επιτυχίες είναι απαραίτητη η κατασκευή ορισμένων έργων υποδομής. Η δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου είναι ό, τι το καλύτερο ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περιοχή εξαιτίας των φυσικών χαρακτηριστικών της. Εκτός των άλλων η επένδυση είναι πολύ σημαντική και για την περιοχή καθώς πέραν των θέσεων εργασίας πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και το κολυμβητήριο που θα κατασκευαστεί και θα δοθεί για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

Για την ανακατασκευή της Τούμπας: «Η Τούμπα είναι δεμένη με την ψυχολογία των φιλάθλων μας και χρειάζεται κάποια έργα υποδομής για να γίνει όπως τη θέλουμε, όπως π.χ. το πάρκινγκ. Αν γίνει μια συνεννόηση με το στρατό μπορεί να γίνει ένα υπέργειο πάρκινγκ για να λυθεί αυτό το πρόβλημα με τα πάρκινγκ. Από εκεί και πέρα είναι όλα θέματα πολεοδομίας. Είναι σαφές πως ο Σαββίδης βλέπει και τον ΠΑΟΚ ως επιχείρηση και προσπαθεί να τον κάνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα. Από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν εξ του αποτελέσματος. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας Έλληνας που έχει ζήσει και μεγαλώσει εκτός Ελλάδας και ανήκει στην κατηγορία των Ελλήνων που είναι τρελά ερωτευμένοι με την πατρίδα. Είναι ένας καθαρόαιμος γνήσιος Έλληνας Πόντιος που θέλει να αφήσει το στίγμα του στην πατρίδα του».

Για τον Χουμπ Στέφενς: «Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που όμως θέλει το χρόνο του. Ο Βενγκέρ χρειάστηκε τρία χρόνια για να στρώσει την Άρσεναλ. Εμείς τα θέλουμε όλα να γίνουν τώρα».

Για το ζήτημα Γκαρσία: «Είναι ένα θέμα που έγκειται καθαρά στον προπονητή. Πρέπει να το δοθούν κάποιες ευκαιρίες έτσι ώστε να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια και μετά αξιοποιηθεί από άλλο πόστο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: