Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Σα Πίντο: «Μας περιμένει πολλή δουλειά»

Αποφασισμένος να εργαστεί σκληρά για να μπορέσει ο ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο.

Σα Πίντο: «Μας περιμένει πολλή δουλειά»
Λακωνικός εμφανίστηκε κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Τον Πορτογάλο προπονητή συνόδευε ο Μάνθος Πουλινάκης, ενώ στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» ήταν ο αντιπρόεδρος, Νίκος Τσαμπουράκης, και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μαρινάκης.

Ο 41χρονος τεχνικός δεν είπε πολλά στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ: «Γνώρισα τον πρόεδρο και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Όλα είναι θετικά. Ξέρω πράγματα τόσο για τον κόσμο του ΟΦΗ, όσο για την πόλη και για την ομάδα. Μίλησα με τον πρόεδρο ο οποίος με ενημέρωσε για την ομάδα. Μας περιμένει πολλή δουλειά και όταν τελειώσει το θέμα και τυπικά μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM Ηρακλείου, ο Σα Πίντο θα υπογράψει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ είναι πιθανό να οριστεί και οψιόν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο τοπικό ντέρμπι με τον ΕργοτέληΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: