Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Ισλανδία ε; Για ελάτε...»

Ολοι θέλουν Ισλανδία, αλλά ο Λαρς Λάγκερμπακ... καλωσορίζει Ελλάδα, Πορτογαλία, Κροατία, Ουκρανία. Τι λέει στο gazzetta.gr ο τεχνικός των «ψαράδων» που αποθεώνει την ομάδα του Σάντος!
Ελλάδα, Πορτογαλία, Κροατία και Ουκρανία κάνουν... όνειρα για Ισλανδία, μιας και φαντάζει ως ο ιδανικότερος αντίπαλος στον δρόμο για το Μουντιάλ! Οι «ψαράδες» έκαναν τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός Νορβηγία, Σλοβενία, αλλά για τους τέσσερις «δυνατούς» είναι... λουκούμι! Ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας, Λαρς Λάγκερμπακ σχολιάζει στο gazzetta.gr τις... επιθυμίες των τεσσάρων, μιλά για την δική του επιθυμία και... καλωσορίζει Ελληνες, Ιβηρες, Κροάτες και Ουκρανούς!

«Δεν είμαι τόσο... σίγουρος πως μας θέλουν όλοι. Δείξαμε εξαιρετικά δείγματα στον όμιλο, αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατές ομάδες και τα καταφέραμε. Εχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με όποιον κληρωθούμε θα δείξουμε τι αξίζουμε. Εμείς τους καλωσορίζουμε όλους και περιμένουμε την κλήρωση χωρίς άγχος. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα...» ήταν το αρχικό του σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού των Ισλανδών.

Οι «δυνατοί» διάλεξαν Ισλανδία, ο Λάγκερμπακ ομως τι θέλει; «Ο στόχος μας ήταν τα μπαράζ, αλλά η μεγάλη μας επιθυμία είναι να βρεθούμε στο Μουντιάλ. Διαβασα για ομάδες που θέλουν Ελλάδα, αλλά εγώ θεωρώ πως οι Ελληνες έχουν μια δυνατή ομάδα, αρκετά έμπειρη, οργανωμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως άλλωστε αρκετά δυνατή είναι και η Πορτογαλία».

Οσο για το τι είναι αυτό που θα... φοβίσει τους αντιπάλους, ο Λάγκερμπακ ήταν κατηγορηματικός «Εχουμε πολύ καλούς παίκτες, είμαστε δυνατοί εντός και η Ισλανδία είναι ομάδα που δεν φοβάται. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά και είναι το δυνατό μας όπλο. Περιμένουμε λοιπόν χωρίς άγχος τον αντίπαλο για το Μουντιάλ και στο γήπεδο θα φανεί ποιος αξίζει να περάσει...»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: