Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Δεν θα μας συγχωρήσουν το παραμικρό»

mauro
Ο νομικός του ΠΑΟΚ,  Αχιλλέας Μαυρομάτης, φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4  και μίλησε σχετικά με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αναιρέσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο ξεκαθαρίζοντας ότι ο «δικέφαλος» θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός από εδώ και στο εξής.
Αναλυτικά είπε:
«Μοιράζομαι τα ίδια συναισθήματα ικανοποίησης με τον κόσμο για την απόφαση  της ΟΥΕΦΑ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ήταν μία υπόθεση όπου η ποινή ήταν μεγάλη σε πρώτο βαθμό. Και είχαμε πολλά δίκαια ως ΠΑΕ.  Πήγαμε στην ΟΥΕΦΑ για να παρουσιάσουμε τις απόψεις μας και να πείσουμε τους ανθρώπους ότι ήταν υπερβολική ποινή που δεν βοηθάει σε τίποτα. Την δουλειά μας κάναμε» για να προσθέσει λέγοντας:
«Δεν έχει σημασία να πούμε λεπτομέρειες για την δίκη. Είναι σωστή η παρατήρηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει απασχολήσει την ΟΥΕΦΑ στο παρελθόν, με αποκορύφωμα τα επεισόδια με την Ραπίντ. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι δεν έχουμε πείσει την ΟΥΕΦΑ ότι μπορούμε να είμαστε στο πλαίσιο που θα ήθελε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Σε αυτό το πλαίσιο σε πρώτο βαθμό μας επιβλήθηκε η τιμωρία της έδρας. Ευτυχώς μετατράπηκε σε πρόστιμο».
Για να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο:
«Πρέπει η ΠΑΕ και ο κόσμος να διαχειριστούν το μήνυμα της ΟΥΕΦΑ. Δεν θα μας συγχωρέσει το παραμικρό από εδώ και στο εξής. Δεν θα διστάσει να μας αποκλείσει κιόλας από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς παίζουμε με αναστολή αποκλεισμού μέχρι το 2015. Βλέπετε ότι η παρουσία 40 ανθρώπων σε ένα αγώνα θεωρήθηκε τόσο σημαντική ώστε να βάλει ποινή μίας αγωνιστικής. Να είμαστε προσεχτικοί όλοι μας.  Θέλει προσοχή και στους πυρσούς και σε θέματα επεισοδίων, που δεν θα συγχωρηθεί το παραμικρό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει καταλάβει ότι στα κρίσιμα σημεία μπορεί να βοηθήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά θα μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε».
Ενώ μετά σημείωσε για την παλαιότερη επιτυχία του ΠΑΟΚ σε δικαστικό επίπεδο με την Μέταλιστ:
«Είμαι επαγγελματίας δικηγόρος και κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Θεωρώ τιμή μου να είμαι στον ΠΑΟΚ αλλά δεν υπάρχει λόγος να  θριαμβολογώ για κάποιες επιτυχίες. Σημασία έχει να γίνεται ή καλύτερη προσπάθεια και αυτό σας διαβεβαιώνω ότι γίνεται. Και από την πλευρά μου και από τον ΠΑΟΚ. Όπου έχουμε δίκαιο το διεκδικούμε. Έχουμε δίκαιο ως εκεί που έχουμε και το διεκδικούμε. Καλό θα είναι πλέον να ασχοληθούμε με τα αθλητικά. Να πάει καλά η ομάδα. Να είναι μέσα στους στόχους και να μας φέρει η φετινή χρονιά πολλές επιτυχίες. Όσο περισσότερο προσπαθούμε όλοι μας τόσο η Ραπίντ και η κάθε Ραπίντ, θα είναι μία κακή παρένθεση και τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε μία αναγνώριση προς τα έξω».
Ενώ κατέληξε μιλώντας για το βόλεϊ με το οποία τυχαίνει να έχει στενή σχέση ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ:
«Ο αθλητισμός στην χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Το άθλημα του βόλεϊ δεν ξεφεύγει. Στο βόλεϊ γίνεται μία προσπάθεια να επιβιώσουμε. Και παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν φαίνονται τα αποτελέσματα θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος. Και  αν όλα  πάνε καλά από του χρόνου θα δούμε τα αποτελέσματα. Το άθλημα λειτουργεί σαν οικογένεια και έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Τα οικονομικά μειώθηκαν 25% από το 2010».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: