Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Καυτή έδρα η Τούμπα»

borovhlos
Ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον  ΠΑΟΚ. Φυσικά θυμήθηκε την εποχή όπου υποβιβάστηκε ο Ηρακλής και στην θέση του έμεινε η Τρίπολη, κάνοντας λόγο για δίκαιη απόφαση.
Καταρχήν είπε για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο»
«Πάντα οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστοί γιατί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ ιστορική. Δεν φοβόμαστε . Αλλά σεβόμαστε. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος και  ο τυχερότερος όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να πάρει την νίκη»
Ενώ μετά είπε για το ρόστερ του Αστέρα:
«Ο Αστέρας ήταν πέρσι εξίσου καλός με φέτος. Είναι θέμα  χρόνου απλώς να δείξει το πραγματικό του εαυτό. Πολλοί παίκτες που ήρθαν είναι ξένοι και χρειάζονται χρόνο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί είναι μία ομάδα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Καταρχάς για τον προπονητή να πούμε ότι ήταν χαρά μας να  συνεργαστούμε με έναν άνθρωπο που άφησε μεγάλο έργο. Ο Τσιώλης άφησε έργο. Από εκεί και πέρα υπήρξαν αλλαγές στην εντεκάδα. Και λόγω συγκυριών και λόγω ανάγκης. Ο Φούλοπ απέφυγε να συνεχίσει για προσωπικούς λόγους ενώ ο Ράγιος έφυγε γιατί ήρθε μία πολύ καλή πρόταση. Τον αφήσαμε οχι μόνο επειδή ήταν καλή πρόταση αλλά και επειδή δεν θέλουμε να βάζουμε φρένο στις φιλοδοξίες των παικτών. Συν κάποιες άλλες περιπτώσεις που ήθελαν να φύγουν στο εξωτερικό είτε δεν τα βρήκαμε στα συμβόλαια. Ήταν αναγκαστικό rotation. Δημιουργήθηκε πρόβλημα συνοχής αλλά από εδώ και στο εξής οι παίκτης θα βρεθούν μεταξύ τους και θα έχουν μία πορεία αντάξια του περσινού πρωταθλήματος»
Μετά σημείωσε για τον ΠΑΟΚ:
«Σαφέστατα είναι μία ενισχυμένη ομάδα. Αντιπροσωπεύει την δεύτερη πόλη στην Ελλάδα. Μία ιστορική ομάδα που είναι αξιόμαχη και το μέλλον της ανήκει. Είχε χάσει λίγο το βηματισμό του λόγο των οικονομικών αλλά τώρα έχει λυθεί και σύντομα θα είναι ένα ισχυρό σύνολο που θα κάνει μεγάλα πράγματα»
Για την Τούμπα και τις μνήμες του:        
« Η Τούμπα είναι μία καυτή έδρα. Αποτελεί τον 12ο παίκτη. Ενισχύει σημαντικά την ομάδα. Χαίρομαι και ως διαιτητής  και  ως παράγοντας όταν πηγαίνω και πιστεύω ότι και οι παίκτες χαίρονται. Οι σχέσεις μας με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές»
Για τις ομάδες θα υποβιβαστούν:
«Η τελική απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ. Η κάθε λίγκα έχει τις δίκες τις απόψεις. Εμείς πιστεύουμε ως Σούπερλιγκ ότι πρέπει να ανέβουν δύο, χωρίς να έχουμε καμία αντιπαράθεση με την Φούτμπολ Λίγκ. Την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ»
Μετά  αναφέρθηκε  την περίοδο του υποβιβασμού του Ηρακλή:
«Θέλω με την ευκαιρία να θυμίσω ότι ο Ηρακλής τότε, είχε ήδη σε τελεσίδικό βαθμό αποφασιστεί ότι δεν θα παίξει γιατί δεν είχε αδειοδότηση. Ο ΟΦΗ ήταν ομάδα Β εθνικής και ήταν άλλη ιστορία. Εμείς ως Σούπερλιγκ ήμασταν κάθετοι. Ομάδα χωρίς άδεια έπεφτε. Και σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο είχε υποβιβαστεί άσχετα αν αυτό άλλαξε τα επόμενα χρόνια. Δίκαια έγινε. Γιατί εσείς θα θέλατε έναν συνέταιρο που να μην πληρώνει;  Ο άλλος που πληρώνει εφορία είναι βλάκας;  Όταν λοιπόν υπάρχει μία φορολογική ενημερότητα πλαστή είναι μία παράβαση που δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη.  Έχουμε δύο ειδών πλαστογραφίες. Όταν κάνεις πλαστογραφίες και δεν κάνεις μεταγραφές εκεί θα πληρώσεις το πρόστιμο.  Όταν όμως κάνεις μεταγραφές πέφτεις, γιατί ανταγωνίζεσαι τους υπόλοιπους. Βεβαίως το λέει μέσα ο κανονισμός. Ο Ηρακλής ήδη και να μην υπήρχε η περίπτωση του Αστέρα δεν θα έπαιζε. Οριστικά.  Αν αρχίσω να κρίνω δικαστικές αποφάσεις δεν θα βρούμε άκρη ποτέ»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: