Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Λ. Παπαδόπουλος: «Θα με εξίταρε να παίξω στον Άρη»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έγινε… παλαίμαχος, τόνισε πως θα έπαιζε στον Άρη και μίλησε για την αλλαγή φιλοσοφίας στον ΠΑΟΚ που δεν του αρέσει.

Λ. Παπαδόπουλος: «Θα με εξίταρε να παίξω στον Άρη»
Ενεργός δηλώνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο «Metrosport». Ο πρώην διεθνής σέντερ αποκαλύπτει πως θα τον εξίταρε η ιδέα να παίξει στον Άρη, ενώ τονίζει πως του αρέσει περισσότερο το πλάνο με την προώθηση νέων παιδιών που εφαρμόζουν οι «κίτρινοι» σε σχέση με αυτό του ΠΑΟΚ.

«Δε νιώθω ότι σταμάτησα το μπάσκετ. Παίζω κάθε μέρα και προπονούμαι. Το μπάσκετ για μένα συνεχίζεται. Ακόμη κι όταν ήμουν παίκτης, πάντα σκεφτόμουν και σαν προπονητής και σαν παράγοντας. Το ότι δεν αγωνίζομαι σε επίσημα παιχνίδια, για μένα δε σημαίνει κάτι, γιατί έτσι κι αλλιώς έτσι όπως κατάντησαν δεν έχουν μεγάλη αξία, οπότε δεν μου λείπουν κιόλας. Αν νιώσω κάτι τέτοιο αργότερα, μπορεί να ξαναπαίξω», ανέφερε.

Για την προοπτική του Άρη, τόνισε: «Με τον κόουτς Αγγέλου είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στην Ντιναμό Μόσχας. Έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση, ανταλλάζουμε απόψεις, είναι ανοιχτόμυαλος και η συναναστροφή μου μαζί του, με κάνει καλύτερο ως άνθρωπο. Σίγουρα, είχα έναν ενδοιασμό για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα με εξίταρε να αγωνιστώ στον Άρη, γιατί ποντάρει πολύ στα νέα παιδιά».

Τέλος, για τη διαφορά προσανατολισμού μεταξύ των δύο μεγάλων της Θεσσαλονίκης είπε: «Εγώ ήθελα να παίξω σε μία ομάδα που θα έβγαζε παίκτες και ταλέντα, θα στηριζόταν σε πιτσιρικάδες. Ο ΠΑΟΚ έμεινε απ' έξω. Είναι κρίμα που δεν ακολούθησε και ο ΠΑΟΚ αυτό το μοτίβο με τα νέα παιδιά. Είμαι σίγουρος, πως θα το καταλάβει κάποια στιγμή και θα κάνει το ίδιο με τον Άρη. Πέρυσι το ξεκίνησε, αλλά φέτος έχτισε καινούρια ομάδα και σταμάτησε την παραγωγική διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: