Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ουντότζι: «Μια καλή αρχή»

Ως μια καλή αρχή για κάτι καλύτερο βλέπει ο Σαλόζι Ουντότζι τη νίκη επί του Πανιωνίου η οποία ήρθε με δικό του γκολ που ανακηρύχτηκε κορυφαίο της περασμένης αγωνιστικής.

Ουντότζι: «Μια καλή αρχή»
Ο παίκτης του Άρη παρέλαβε το βραβείο Best Goal από την παλιά δόξα της ομάδας, Γιώργο Ζήνδρο, ο οποίος τόνισε: «Συγχαρητήρια για την βράβευση για το όμορφο γκολ. Εύχομαι να πετύχει και άλλα τέτοια για να πετύχουμε νίκες και να μαζέψουμε βαθμούς».

Στη συνέχεια μίλησε ο ίδιος ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του: «Έχω σκοράρει πολλά γκολ και δεν ξέρω, εξαρτάται πως το βλέπει ο κόσμος».

Για τις σκέψεις του πριν το γκολ: «Ένας ποδοσφαιριστής σκέφτεται χίλια και ένα πράγματα μέσα στο παιχνίδι να σουτάρει, να ντριμπλάρει, να πασάρει αλλά εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι…».

Για το αν έχει πιο πολύ σημασία το γκολ σαν γεγονός παρά η ομορφιά του δήλωσε: «Είναι ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα οπότε είναι και για μένα πολύ σημαντικό».

Για το πού το αφιερώνει: «Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις για να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Αφιερώνω το γκολ στους οπαδούς της ομάδας».

Για την σημασία που έχει η πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα σχολίασε: «Ήταν η πρώτη νίκη, ήταν μία καλή αρχή και θα είναι το έναυσμα για να πάει η ομάδα καλύτερα και να τερματίσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα!».

Για το αν μπορεί ο Άρης να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη την Κυριακή επί της Βέροιας: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και δεν έχει διαφορά αν είναι εντός ή εκτός έδρας και με τύχη δουλειά και προσπάθεια πρέπει να έρχονται τα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το τι θα γίνει φέτος στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: