Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Συμφωνία με Κοβίλ»


stavropoulos-nikosΟ Νίκος Σταυρόπουλος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την χθεσινή νίκη κόντρα στην Μπούντουτσνοστ, το μεγάλο κενό που άφησε ο Παπαδόπουλος  αλλά και το για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ραιβόν Κοβίλ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήμασταν πικραμένοι μετά την ήττα από τον Άρη, πάντα είναι ένα τεράστιο ντέρμπι και μας στοίχισε αρκετά καθώς ήταν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Μετά την χθεσινή νίκη και με τον τρόπο που ήρθε η ψυχολογία μας ανεβαίνει και θα είμαστε πανέτοιμοι».
Για το κενό του Λάζαρου: «Όταν έχει ς τον Λάζαρο όλα είναι πιο εύκολα , ήταν μια μπασκετική προσωπικότητα και όλα ήταν στημένα γύρω από αυτόν. Πλέον πρέπει να γίνουμε πιο γρήγορη ομάδα και θα χτυπάμε στους αιφνιδιασμούς, ακόμα είναι πολύ αρχή και έχουμε πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε, οι ομάδες ψάχνονται και θεωρώ ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρώ ότι θα φτιάξουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα».
Για τον Μπόγρη: «Ήταν εξαιρετικός χθες και σε άμυνα και σε επίθεση και συνεργάστηκε άψογα με τον Κούπερ».
Για τον Ράιβον Κοβίλ και αν όντος κινούνται για την απόκτηση του: «Υπάρχει προφορική συμφωνία, έχουμε μιλήσει με τον παίκτη, πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο και δεν θα έχουμε πρόβλημα,  λογικά τις επόμενες μέρες θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση».
Για τον κόσμο: «Ο μπασκετικός κόσμος του ΠΑΟΚ είναι αυτός που είναι. Δεν έχουμε πολύ κόσμο, χθες το παιχνίδι ήταν αργά, ήταν εργάσιμη μέρα και καταλαβαίνω τον κόσμο. Έτσι πως είναι πλέον οι εποχές ο άλλος σκέφτεται και τα 10 ευρώ. Πιστεύω ότι και να κερδίζαμε τον Άρη άντε να ερχόταν άλλα 500 άτομα».
Για το προσεχές ματς με τον Άρη: «Η ψυχολογία μας άλλαξε λίγο μετά την νίκη , θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό».
Για τον Πέιν και τον τραυματισμό του: «Ελπίζουμε ότι από την Δευτέρα μετά το παιχνίδι με τον Άρη θα αρχίσει να μπαίνει στο γήπεδο και να προπίνεται. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάποιον μεγαλύτερο τραυματισμό, ελπίζω ότι δεν θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα. Δεν σας κρύψω ότι ο ίδιος ήθελε να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη όπως ήθελε να παίξει και στο χθεσινό παιχνίδι. Αλλά θεωρήσαμε καλύτερο να προφυλαχτεί».
Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στον κ.Κοντομηνά:
«Είναι τιμή μας ότι ο όμιλος Κοντομηνά είναι κοντά μας και είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας. Μακάρι να μπει πιο δυναμικά, εμείς θα το θέλαμε πάρα πολύ».


Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: