Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Έλειψε ο Βούκιτς, θα δει Γκοχάτζε!!

Χωρίς τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Χουμπ Στέφενς να «τσεκάρει» από αύριο ξανά έναν νεαρό Γεωργιανό αμυντικό.

Έλειψε ο Βούκιτς, θα δει Γκοχάτζε
Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ήταν το μοναδικό «θύμα» από τη χθεσινή – δυνατή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού οι Λούκας και Νίνης ξεπέρασαν τους επιπόλαιους τραυματισμούς τους και οι Γκαρσία, Λόρενς ξεπέρασαν τις ιώσεις που είχαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Σέρβος φορ έμεινε στο φυσιοθεραπευτήριο για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Στα ευχάριστα για τον Χουμπ Στέφενς είναι η είδηση πως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκίνησαν με ασκήσεις τεχνικής, στη μεταβίβαση και υποδοχή της μπάλας εν κινήσει και συνεχίστηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Ωστόσο, στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης δεν συμμετείχαν οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Λάζαρ, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν τις προηγούμενες μέρες στις εθνικές τους ομάδες.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα στην Νέα Μεσημβρία, με την συμμετοχή του Αλέκο Γκοχάτζε που είχε περάσει ξανά από τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ πριν από έναν μήνα.

Τότε ο νεαρός Γεωργιανός αμυντικός είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και τώρα θα έχει την ευκαιρία να δείξει περισσότερα πράγματα στον Ολλανδό προπονητή και εκείνος να αποφασίσει αν πρέπει να αποκτηθεί στο μέλλον.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: