Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Μέσα και ο Σίλντενφελντ!!

Με τον Σίλντενφελντ να επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά όχι ακόμη τους διεθνείς των Ελπίδων, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανθρακικό. Οι σκέψεις του Αναστασίου.

Μέσα και ο Σίλντενφελντ
Μειώνονται συνεχώς τα ονόματα στο απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου. Μετά τον Στέφανο Καπίνο, στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την Κροατία ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ το απόγευμα θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι τέσσερις διεθνείς των Ελπίδων, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Καρέλης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει ακόμη δείξει με σαφήνεια τις σκέψεις του για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο. Πάντως το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν οι: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης, Ντίνας και Μπεργκ.

Σε ό,τι αφορά στον Φιγκερόα, παρότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις λόγω του ταξιδιού στην Αργεντινή για τη γέννηση του παιδιού του, πιθανότατα θα είναι στην αποστολή και θα μπορέσει να προσφέρει σαν αλλαγή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: