Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τσαϊρέλης στο Metropolis: «Αν παίζουμε όπως χθες θα φτάσουμε ψηλά»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Τσαϊρέλης,ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη νίκη του Δικεφάλου επί της Μπούντουτσνοστ, όσο και στο προσεχές ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ξεκινήσαμε με το δεξί στο Γιούροκαπ, κάτι που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν ένα απίστευτο ματς. Όσοι το είδαν ευχαριστήθηκαν μπάσκετ και πιστεύω με αυτό το ματς να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Παίζαμε με ένα δυνατό αντίπαλο, το θετικό ήταν ότι πιστέψαμε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς ότι μπορούμε να το χτυπήσουμε και έτσι ήρθε η νίκη».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη: «Μας πόνεσε η ήττα από τον Άρη στο Κύπελλο, ήταν μια κακή παρένθεση καθώς δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Στα τελευταία ματς δείξαμε πραγματικά τί μπορούμε να κάνουμε. Παίζουμε με την ίδια ομάδα το Σάββατο, θα πάμε για τη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είναι λογικό να θεωρούν τον Άρη φαβορί, όμως, ξαναλέω ότι στο πρόσφατο ματς δεν δείξαμε την πραγματική μας εικόνα και ελπίζω να την βγάλουμε στο επόμενο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε ένα γεμάτο ωστόσο εμείς θα πάμε να κάνουμε την δουλειά μας».

Για τον φετινό στόχο του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για να οριοθετήσω τον στόχο της ομάδας, αλλά εκτιμώ πως αν παίξουμε όπως χθες μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: