Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τους είχε τάξει 1,5 εκατ. ευρώ!!

Προηγούμενο δεν είχε το πριμ που είχε τάξει ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ, μία ημέρα πριν την συντριβή στο «Καραϊσκάκη». Ήπια μέχρι στιγμής η αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Τους είχε τάξει 1,5 εκατ. ευρώ!
Ένα ακόμη κίνητρο προσπάθησε να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μία ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Το πριμ που έταξε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει προηγούμενο, αφού όπως αποκαλύπτει η SportDay το ποσό έφτανε το 1,5 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τάσσοντάς του το παραπάνω πριμ νίκης, ενώ τους ζήτησε να μην αποκαλυφτεί η συγκεκριμένη συζήτηση.

Μάλιστα, είναι ανάλογο με εκείνο που είχε τάξει εφόσον η ομάδα κατάφερνε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς δεν τα κατάφεραν και στις δύο περιπτώσεις. Όσον αφορά τώρα την αντίδραση του Σαββίδη, ήταν πολύ διαφορετική από κάθε άλλη φορά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που συνήθιζε τους συνεργάτες του σε μεγάλες εκρήξεις έπειτα από αποτυχίες της ομάδας, δεν είπε και πολλά και έφυγε από το γήπεδο και μετά αναχώρησε για το Ροστόφ.

«Ισως αυτό να ήταν και χειρότερο…», έλεγαν κάποιοι που περιμένουν μία άσχημη αντίδραση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: