Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Κλέβερλι: «Είμαστε πάλι μέσα στο παιχνίδι»

Κλέβερλι: «Είμαστε πάλι μέσα στο παιχνίδι»Σε δηλώσεις του ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τόμας Κλέβερλι τόνισε την σημασία της νίκης με την Άρσεναλ, η οποία έβαλε τους «κόκκινους διαβόλους» ξανά στο παιχνίδι του τίτλου.

«Βλέποντας τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν για μας να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους πρωτοπόρους να ξεφύγουν έντεκα βαθμούς από εμάς. Τώρα είμαστε πάλι μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Τόμας Κλέβερλι.

«Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σερί και να ανεβούμε εμείς στην κορυφή και βλέποντας το τι έγινε το Σαββατοκύριακο, καταλάβαμε πόσο αμφίρροπο θα είναι το φετινό πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά το πολύ κακό της ξεκίνημα, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον αρχίσει να ανεβαίνει και με τη νίκη της στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ «έπιασε» την πέμπτη θέση έχοντας μόλις πέντε βαθμούς διαφορά από τους «κανονιέρηδες» που προπορεύονται.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: