Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ και Άρσεναλ για νεαρό Νιγηριανό!!

ΠΑΟΚ και Άρσεναλ για νεαρό Νιγηριανό Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κελέτσι Ιχιανάτσο, τον οποίο φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Κώστας Λαγωνίδης στο πρόσφατο Μουντιάλ Κ-17 ετών, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αλγερίας.
Το «παρών» - μαζί με απεσταλμένους όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων – έδωσε πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Λαγωνίδης, σκάουτερ του ΠΑΟΚ, στο Μουντιάλ Κ-17 ετών που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «allnigeriasoccer», οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Κελέτσι Ιχιανάτσο. Πρόκειται για 17χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως «δεκάρι» και ανήκει σε μία ερασιτεχνική ομάδα της Νιγηρίας (Taye Academy Owerri).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» της διοργάνωσης και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να ανταγωνιστεί την Άρσεναλ από την Αγγλία και κάποιους άλλους συλλόγους από τη Γερμανία και την Ισπανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η αγοραστική αξία του διεθνούς άσου αξίζει τα 700.000 ευρώ, όμως η… δουλειά μπορεί να γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι Αλγερινοί υποστηρίζουν πως ο Χρήστος Σαββίδης (πρώην εκπρόσωπος του Ολαϊτάν) έχει εξουσιοδοτηθεί για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μέσα στις επόμενες με τον επικεφαλής της ομάδας μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη.

Ο κ. Λαγωνίδης είχε την ευκαιρία να δει τον Ιχιανάτσο σε δύο αγώνες, όπου η Νιγηρία ήρθε ισόπαλη (3-3) με τη Σουηδία και επικράτησε με σκορ 5-0 του Ιράκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-17 ετών.

Δείτε τον νεαρό Νιγηριανό εν δράσει









Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: