Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ονόματα»

damanakis_skartados
Ο Γιάννης Δαμανάκης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena FM 89,4 για την χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ και σχολίασε την τραγική εικόνα που παρουσίασε ο «δικέφαλος».
Για το χθεσινό παιχνίδι : «Να πω την αλήθεια το περίμενα. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά περίμενα τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν κάτι περισσότερο. Σε τέτοια ντέρμπι πρέπει να υπερβάλεις εαυτό. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά, όποιον προπονητή και να έχεις, άμα δεν έχεις καλό υλικό δεν γίνεται τίποτα. Παίζει ένα πολύ εύκολο ποδόσφαιρο, παράλληλο ποδόσφαιρο χωρίς καμία κάθετη μπαλιά. Η ομάδα δεν προχωράει ,άμα δεν ρισκάρεις στο ποδόσφαιρο δεν κάνεις τίποτα. Ο Καμπελ ήταν σαν να έπαιζε μόνος τους σε όλο το γήπεδο. Σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχουν όλοι, να μαρκάρουν όλοι, δεν γίνεται να τρέχουν τρεις και οι άλλοι να κοιτάνε.
Εξ αρχής πίστευα ότι θα φάμε τρία γκολ, γιατί δεν υπήρχε τίποτα στην μέση. Όταν περνάει μπαλιά 60 μέτρα χωρίς καμία πίεση, είναι φυσιολογικό να έρθει τέτοιο αποτέλεσμα
Η ομάδα θέλει πολλές αλλαγές, πρέπει να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να έρθουν κάποιοι άλλοι. Θεωρώ ότι οι πιτσιρικάδες που έχει από πίσω μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από αυτούς που παίζουν. Τεράστια έλλειψη πάθους είδα χθες. Εμείς ποτέ δεν φάγαμε τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό. Τα ονόματα κάνουν την διαφορά, ούτε οι φανέλες, ούτε τίποτα, και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ονόματα».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια μου, εκεί μεγάλωσα, εκεί γαλουχήθηκα και πονάω για αυτήν την ομάδα και στεναχωριέμαι. Λίμπα το έκανα το σπίτι, έσπασα τρεις τηλεοράσεις, η γυναίκα μου με παράτησε και έφυγε».
Για τον Στοχ: «Ποδοσφαιριστής που δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του δεν κάνει τίποτα. Όταν ένα χαφ παίζει μπάλα, φαίνεται. Δεν δημιουργεί, δεν μαρκάρει, δεν κινείται χωρίς μπάλα και δεν βοηθάει καθόλου την υπόλοιπη ομάδα».
Για τον Κατσουράνη: «Ότι καλύτερο υπάρχει στην θέση έξι είναι ο Κατσουράνης. Δεν παίζει βέβαια στην θέση του και κάνει ότι μπορεί. Αλλά τον θεωρώ ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ».
Που χρειάζεται παίκτες η ομάδα : «Χρειαζόμαστε παίκτες στον κεντρικό άξονα, Ο Τζίολης είναι καλός κάνει ότι μπορεί αλλά είναι μοναχός του. Χρειάζεται παίκτη στα μπακ όπου υπάρχει μεγάλο κενό και έτσι να μπορέσει ο Κατσουράνης να πάει στην φυσική του θέση. Θέλει παιδιά που να θέλουν να παίξουν μπάλα, πρέπει να σέβονται και να τιμούν την φανέλα που φοράνε, να μην σε ενδιαφέρει μόνο τα χρήματα που θα πάρουν. Μπορεί να έχεις καλούς παίκτες αλλά δεν είναι για τον ΠΑΟΚ».
Για το τα μπορεί να πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ: «Αυτήν την στιγμή με το υπάρχον υλικό δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Αν γίνει κάτι το Δεκέμβριο ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: