Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Υπόκλιση στον Νόλε!!

Μεγάλος θριαμβευτής ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, επικράτησε 2-0 σετ και κατέκτησε την τελευταία κούπα της σεζόν στο Λονδίνο!

Υπόκλιση στον Νόλε!
Τι φοβερό φίνις στη σεζόν έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, ο Σέρβος επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Ραφαέλ Ναδάλ στον μεγάλο τελικό του ATP World Tour Finals και έκανε το repeat στο Λονδίνο!

Μπορεί ο Ισπανός να είναι στην κορυφή της κατάταξης μέχρι το νέο έτος, τις εντυπώσεις στο φινάλε του τρέχοντος τις έκλεψε ξεκάθαρα ο Σέρβος που με την αποψινή του νίκη έφτασε τις 22 σερί στο tour, όντας αήττητος από τον Σεπτέμβριο! Έβδομος τίτλος για τον θριαμβευτή της O2 Arena μέσα στο 2013, έμεινε στους δέκα ο Ράφα που ολοκλήρωσε μια χρονιά... όνειρο, μετά τον τραυματισμό του!

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για το νούμερο δύο στον κόσμο που προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, ενώ είχε την ευκαιρία και για διπλό μπρέικ. Αφού δεν τα κατάφερε, ήρθε η... τιμωρία από τον Ναδάλ που ισοφάρισε σε 3-3. Τα λάθη του «βασιλιά στο χώμα» ήταν αρκετά, δεν έπαιζε στα γνωστά του στάνταρ και ένας... μαγικός πόντος έμελλε να φέρει νέο μπρέικ για τον Τζόκοβιτς, που στη συνέχεια σέρβιρε -επιτυχώς- για το προβάδισμα!





Το ίδιο υποτονικά συνέχισε ο Ισπανός και στις αρχές του δεύτερου. Και προφανώς ο Τζόκοβιτς θα το εκμεταλλευόταν. Έτσι στην τρίτη του απόπειρα για μπρέικ τα κατάφερε και έβαλε το... νερό στο αυλάκι (2-1 γκέιμ). Το νούμερο ένα στον κόσμο δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις, την ώρα που ο Νόλε σέρβιρε άνετα και κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα. Και μπορεί να έχασε την πρώτη του ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου, μπορεί να έχασε και την δεύτερη, αλλά η τρίτη ήταν η πιο... φαρμακερή και έτσι ύστερα από 1 ώρα και 38 λεπτά έκανε το back to back!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: