Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Με Στράντζαλη στον πάγκο!!

Ο Γιώργος Στράντζαλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Με Στράντζαλη στον πάγκο
Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού ως αντικαταστάτη του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Πλεξίδα, με προσωπική του δήλωση να ζητάει από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας να μη βιαστούν να τον κρίνουν για το έργο του, ενώ ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:00 στα γραφεία της ΠΑΕ, καλώντας σε αυτή τους φιλάθλους που τον επικρίνουν συνεχώς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σεβόμενος την ιστορία της ΑΕΛ και, κατανοώντας ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα και όχι ο διχασμός, αλλά και το ήρεμο κλίμα στις τάξεις της ομάδας, ώστε να επιτύχει τους στόχους της, ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και συναισθανόμενος τη βαριά ευθύνη του ρόλου μου, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μη βιαστούν να με κρίνουν και να με κατακρίνουν. Θα είμαι στη διάθεσή τους για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στα γραφεία της ΑΕΛ (Κύπρου 72), με ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον Τύπο της πόλης. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας, για όλους τους απλούς φιλάθλους αυτής, αλλά και για όλους όσοι από την πρώτη ημέρα της νέας προσπάθειας με την παρουσία μου στην πόλη, με επικρίνουν.

Αυτοί που ακούμπησαν την ΑΕΛ, που αποτελεί πλέον σπίτι μου, τις ημέρες της απουσίας μου να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν με τον χειρότερο τρόπο.

Ευάγγελος Πλεξίδας,

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: