Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πρώτο μήνυμα σε Αγκάνθο-Πουλίδο!

Μήνυμα προς τους Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο έστειλε ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίους τους άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό (13/11) φιλικό με τον Μακεδονικό.

Πρώτο μήνυμα σε Αγκάνθο-Πουλίδο
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στη σημερινή συνάντηση με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς ζήτησε από τον προπονητή των «κίτρινων» να φτιάξει στο εξής μια ομάδα που θα αγωνίζεται με πάθος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και από το ποιοι παίκτες θα αγωνίζονται.

Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα και με τη σειρά του έστειλε το δικό του σε δύο από τους βασικούς και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο δεν βρίσκονται στην αποστολή του αυριανού (13/11, 15.30) φιλικού με τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, όχι για ιατρικούς λόγους, αλλά πιθανότατα γιατί ο προπονητής των «κίτρινων» δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της ημέρας, έγιναν δύο προπονήσεις στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Κώστας Κοτσαρίδης και Τζον Ίμπεχ, έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ανδρέας Ηρακλής, αισθάνεται καλύτερα και άρχισε σταδιακά να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: