Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μόνο… λαβράκι!

Μόνο… λαβράκι Ελάχιστες οι πιθανότητες προσθήκης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα αποκτηθεί παίκτης. Δοκιμάστηκε, αλλά δεν έπεισε ο Γάλλος στόπερ Εμβιτά.

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες να ενισχυθεί μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και οι λόγοι είναι δύο: αφενός μεν η οικονομική στενότητα της ΠΑΕ, που δεν επιτρέπει σπατάλες από τη στιγμή που πρέπει να πληρώνονται με συνέπεια οι ποδοσφαιριστές και παράλληλα να τηρηθούν οι διακανονισμοί και να καλυφθούν οφειλές περασμένων ετών, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Κι αφετέρου ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί πως το υπάρχον ρόστερ δεν έχει μεγάλα κενά και ακόμη δεν έχει πάρει το μέγιστο από όλους τους παίκτες, παρότι είναι αισθητή η βελτίωση σε ορισμένους που είχαν αρχίσει απογοητευτικά (π.χ. Μέντες).

Οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε προσθήκη παίκτη μόνο αν προκύψει κάποια καλή ευκαιρία, δηλαδή ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής σε καλή τιμή. Ο Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν ανοικτά τα μάτια τους στην ελληνική και ξένη αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις (αν και διαψεύστηκε δημοσίευμα περί μεταγραφικού ταξιδιού), αλλά περισσότερο εν όψει καλοκαιριού, όπου και πάλι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια, για παίκτες με χαμηλό κασέ που θα μένουν ελεύθεροι ή θα μπορούν να αποκτηθούν με πολύ λίγα λεφτά.

Δεν άρεσε ο Εμβιτά

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τον Γιαν Εμβιτά, αλλά δύσκολα θα αποκτηθεί. Ο 17χρονος Γάλλος στόπερ, που κατάγεται από το Κονγκό, έπαιξε χθες στη φιλική ήττα των Νέων από τον Ολυμπιακό με 5-0 αλλά δεν έπεισε. Όλα δείχνουν πως ο πανύψηλος (1,95μ.) αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν, αν και ίσως κάνει λίγες προπονήσεις με τους Νέους μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: