Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Δεν υπήρχε αδιαφορία»

ogios
Ισοπαλία για τον Γκιγιέρμο Όγιος στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του Ηρακλή, με τον έμπειρο τεχνικό να επιμένει ότι είδε θετικά στοιχεία από την ομάδα. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αδιαφορία από τους ποδοσφαιριστές ενώ έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στον τρόπο παιχνιδιού. Τέλος έστειλε μήνυμα υπομονής και ψυχραιμίας στους οπαδούς.
Αναλυτικά είπε:
Το αποτέλεσμα κρίνει πολλά και δεν σου επιτρέπει να αναλύσεις σε βάθος τα αίτια. Πάντα αυτό που σε καθοδηγεί είναι το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες όμως για την προσπάθεια. Μέσα σε μία εβδομάδα ήταν συγκεντρωμένοι, και αυτό που είδα σήμερα ήταν ότι προσπάθησαν να ενσωματώσουν μέρος της προπόνησης για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται εξέλιξη σε αρκετούς τομείς. Όπως το να μπορεί να κρατήσει υψηλές εντάσεις στην διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό είναι το οποίο εμείς πρέπει να πετύχουμε»
Μετά συνέχισε για τον αγώνα:
«Γνωρίζαμε ότι όσο περνάει ο χρόνος οι αντίπαλοι θα κλεινόταν. Από εκεί και πέρα πάντα υπάρχει το περιθώριο του λάθους. Θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της δίκης μου ομάδας ότι κλείστηκαν τόσο πίσω. Θεωρώ ότι κατά διαστήματα είδα κάποια πράγματα που θέλω. Η ομάδα έδειξε ότι είχε επιθυμία να νικήσει. Προσπάθησε άλλες φορές σωστά άλλες όχι. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς και μέχρι το 90+4’ το δείξαμε. Πάντα όμως, και ο αντίπαλος παίζει και αυτός ήρθε για να κάνει την δική του δουλειά» για να προσθέσει:
«Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας δυσκόλεψε αλλά όσον αφορά την ποδοσφαιρική εικόνα είμαι ικανοποιημένος. Έχω λίγο καιρό στην ομάδα»
Μετά έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:
«Κατανοώ την κατάσταση των οπαδών. Βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα παρόλα αυτά θέλω να τους στείλω το ξεκάθαρο μήνυμα της ηρεμίας και της υπομονής. Οι στόχοι για μένα είναι ξεκάθαροι. Όπως και των ποδοσφαιριστών. Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε την εξέλιξη μας σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχει αδιαφορία. Από εκεί και πέρα η προσπάθεια είναι μεγάλη αλλά δεν συνοδεύτηκε με το αποτέλεσμα. Και αυτό επιτρέπει πολλά πράγματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: