Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Δεν ήθελα να κάνω προσφυγή στον Άρη»

papasterianos
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του Άρη, Μανώλης Παπαστεριανός.
Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Ρουμανία τόνισε πως η Ελλάδα είναι πιο έμπειρη ομάδα και με μεγαλύτερη ποιότητα από τους Ρουμάνους ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ στη Βραζιλία.
Παράλληλα, όσο αναφορά τις εκκρεμότητες του στην Ελλάδα ανέφερε, πως ακόμα και τώρα είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τον Δημήτρη Ηλιάδη για να τακτοποιηθούν οι οφειλές από πλευράς Άρη.
Αναλυτικά είπε:
Για την προσαρμογή του στη Ρουμανία:
“Η πρώτη βδομάδα ήταν δύσκολη αλλά πιστεύω πως προσαρμόστηκα. Ο σύλλογος και η διοίκηση με αγκάλιασαν και μου έδειξαν πως είμαι σημαντικός στην ομάδα. Είμαστε μια νεανική ομάδα και δεν υπάρχει πίεση από τον κόσμο”.
Για το τρόπο με τον οποίο παίζουν στη Ρουμανία:
“Στους Ρουμάνους αρέσει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στην άμυνα. Η Ελλάδα έχει την εμπειρία και τους παίκτες να εκμεταλλευτεί τα κενά αυτά και να πάρει την πρόκριση. Γενικά το ποδόσφαιρο στη Ρουμανία είναι ανοιχτό και χωρίς πολύ τακτική”.
Για τους Ρουμάνους παίκτες που ξεχωρίζουν:
“Το μεγάλο αστέρι είναι ο Μαρικά που παίζει στη Χετάφε. Επίσης Ο Μπορσεάνο είναι ένα εξαιρετικός παίκτης, αρχηγός και εγκέφαλος της Στεάουα”.
Για το πως βλέπουν οι Ρουμάνοι το παιχνίδι:
“Οι Ρουμάνοι ήθελαν να κληρωθούν με εμάς και μας θεωρούν εύκολο αντίπαλο. Το θέλουν το παιχνίδι πάρα πολύ και θα γεμίσουν το γήπεδο”.
Για το ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες:
“Οι πιθανότητες είναι ίσες αλλά η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα. Η Ρουμανία έχει δυνατή έδρα αλλά η Ελλάδα δε πιστεύω πως θα επηρεαστεί”.
Για τη σημασία του πρώτου παιχνιδιού:
“Το πρώτο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό, αλλά οποιαδήποτε λάθη μπορούν να διορθωθούν στο δεύτερο”.
Για τις συζητήσεις που είχε με τον Ηλιάδη:
“Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είναι ψέματα πως εγώ ζητούσα 180.000 ότι ποσά γράφονται. Δε θα συζητούσα νέο συμβόλαιο εφόσον δεν είχαν ξεκαθαριστεί οι παλιές οφειλές. Μου είχαν προτείνει να συμφωνήσουμε να πάρω τα χρήματα σε πέντε χρόνια,  ενώ εγώ τους είπα για έναν χρόνο και δεν τα βρήκαμε. Εγώ θα συμφωνούσα και για δύο η τρία χρόνια αλλά δε έγινε άλλη επαφή.  Η μοναδική πρόταση ήταν να πληρωθώ σε πέντε χρόνια. Είχα κάνει δύο προτάσεις στον κύριο Ηλιάδη και μου είπε πως θα τις σκεφτεί και θα με πάρει τηλέφωνο αλλά δε με πήρε ποτέ. Στη συνέχεια τον έψαχνα αλλά δε σήκωνε το τηλέφωνο. Σε καμιά περίπτωση δε ήθελα να κάνω προσφυγή στον Άρη αλλά είπε κάποια πράγματα ο κύριος Ηλιάδης τα οποία δε λέγονται και φτάσαμε στα άκρα. Εγώ περιμένω ακόμα και τώρα τον κύριο Ηλιάδη να με πάρει τηλέφωνο για να συμφωνήσουμε”.
Για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Χαλκιδική σχετικά με την λειτουργία των μεταλλείων:
“Τέσσερα παιδία που ήταν στη φυλακή αποφυλακίστηκαν κάτι το οποίο είναι πολύ καλό αλλά ο αγώνας δε σταματάει εδώ.  Παλεύουμε για να σώσουμε τον τόπο μας”.
Για το άμα παρακολουθεί τον Ηρακλή:
“Ο Ηρακλής ήταν η πρώτη μου ομάδα και φυσικά την παρακολουθώ. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω να βρει τον δρόμο του στη συνέχεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: