Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βεργέτης: «Αδίκησαν τον εαυτό τους»


Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση του Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν νικήσει την Ξάνθη.

Βεργέτης: «Αδίκησαν τον εαυτό τους»
Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Στάικο Βεργέτη η ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του ενώ ήταν καλύτερη βρέθηκε ξαφνικά πίσω στο σκορ και εκεί τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες της Ξάνθης για τη διαιτησία, ο Βεργέτης τοποθετήθηκε λέγοντας πως και οι Αρκάδες έχουν παράπονα.

Αναλυτικά:


«Θα ήθελα εν πρώτοις να συγχαρώ τους παίκτες των 2 ομάδων, που προσέφεραν ωραίο θέαμα. Ειδικότερα τους παίκτες μου. Είχαν πάθος, αποφασιστικότητα. Αδίκησαν όμως τον εαυτό τους. Δεν είχαμε μια στιγμή καλή κυκλοφορία της μπάλας και κάναμε ένα φάουλ από όπου δεχθήκαμε γκολ. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ επικίνδυνοι μέχρι το 38'. Ξαφνικά βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε συγκρατημένα, γιατί θέλαμε αρχικά την ισοφάριση. Η Ξάνθη ήταν πολύ επικίνδυνη στην αντεπίθεση. Στο τέλος παραλίγο να πληρώσουμε τις ευκαιρίες που είχε η Ξάνθη».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Μας προβληματίζει η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μπορούμε να δώσουμε τις λύσεις. Μας προβληματίζει όμως και η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Θεωρώ ότι πρέπει να σκοράρουμε εφόσον δημιουργούμε παραπάνω ευκαιρίες».
Για μεταγραφές: «Είμαι ικανοποιημένος από το υπάρχον υλικό. Πρέπει να βελτιώσουμε τα άτομα που έχουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Η ομάδα δεν "φωνάζει" ότι θέλει μεταγραφές. Η ομάδα θέλει απλά τις ευκαιρίες να τις κάνει γκολ και λίγη τύχη παραπάνω».

Για την διαιτησία: «Πιστεύω ότι οι διαιτητές πρέπει να κάνουν την δουλειά τους. Να μην δίνουμε βάση στο τι κάνουν οι διαιτητές. Στη φάση με τον Ερνάντεζ ήμουν μακριά και δεν κατάλαβα τι έγινε. Και ο Αστέρας μπορεί να έχει πολλά παράπονα. Είδα τώρα πριν έρθω, ένα πλάνο με οφθαλμοφανέστατο φάουλ (πέναλτι) στον Πάμπλο (σ.σ: Ντε Μπλάσις) ότι τον τραβάει ο αντίπαλος. Επίσης θεωρώ ότι ήταν πολύ λίγος ο χρόνος των καθυστερήσεων σε σχέση με τις διακοπές που έγιναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: