Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Μην ακυρώσουμε τα πάντα»

Ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της ήττας, ειλικρίνεια και αυτοκριτική για να διορθωθεί η κατάσταση χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης.

«Μην ακυρώσουμε τα πάντα»
Ο Κώστας Κατσουράνης έχει βρεθεί πολλές φορές στην καριέρα του αντιμέτωπος με καταστάσεις κρίσης μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, σαν τη συντριβή που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη». Και γνωρίζει πως για να βγει πιο δυνατή η ομάδα του από τη τρικυμία, δεν χρειάζεται αποδόμηση των πάντων, αλλά ειλικρινής αντιμετώπιση των προβλημάτων. Όπως, δε, σημειώνει «… το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη».

«Είναι σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Όμως αν είμαστε πραγματικά ομάδα, αν μείνουμε ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συζητήσουμε μεταξύ μας, εμείς και ο προπονητής και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας, αλλά να μείνουν μεταξύ μας», ανέφερε ο πολύπειρος αμυντικός μέσος.

«Όλοι μας νομίζω ότι ξέρουμε τι έφταιξε. Ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί ως ομάδα. Και όλοι μαζί, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε, επίσης, τι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση», πρόσθεσε.

Αρνήθηκε, δε, να πετάξει λευκή πετσέτα για τον τίτλο. «Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έξι βαθμοί διαφοράς είναι, έχουν ανατραπεί και περισσότεροι, ειδικά με τόσα παιχνίδια ν’ απομένουν. Δεν πιστεύω ότι τελείωσε τίποτα, αρκεί εμείς να επιστρέψουμε στα ματς όπως μπορούμε να είμαστε, με προσωπικότητα, με ποιότητα και σωστή νοοτροπία. Μην ακυρώσουμε τα πάντα από μια κακή βραδιά. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τίποτε δεν έχει τελειώσει».

Τέλος, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βγει ακόμη κι ενισχυμένος από την κρίση. «Οι περισσότεροι ξέρουμε πού βρισκόμαστε κι αυτό είναι ικανό να παρασύρει και τους υπόλοιπους. Για ένα κακό αποτέλεσμα φταίμε όλοι και στις επιτυχίες επίσης όλοι συμμετέχουμε. Είμαι σίγουρος ότι αν λειτουργήσουμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας, θα βγούμε πιο δυνατοί από ότι παρουσιαστήκαμε μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: