Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Επαφές Βρέντζου με Μονακό!!

Συνάντηση με παράγοντα της Μονακό είχε ο Γιάννης Βρέντζος. Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού μίλησε για τους Μήτρογλου, Μανωλά και Σιόβα, όπως και για το μέλλον των Εντινγκά και Μεντζανί.

Επαφές Βρέντζου με Μονακό
Εξελίξεις είναι πιθανό να έχουμε στο μέλλον από την καλοκαιρινή συνεργασία του Ολυμπιακού με την Μονακό, ύστερα από τους δανεισμούς των Εντινγκά και Μεντζανί από τους Γάλλους.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθε στην Αθήνα ο στενός συνεργάτης του Βαντίμ Βασιλίεφ, αντιπροέδρου και αθλητικού διευθυντή του συλλόγου του Πριγκιπάτου.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο συγκεκριμένος παράγοντας θέλησε να διαπιστώσει πως είναι οι σχέσεις συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Για αυτό τον λόγο συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο και συζήτησαν διάφορα θέματα που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους δύο συλλόγους στο άμεσο μέλλον.

Οι Μονεγάσκοι δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ενώ κάτι ανάλογο είναι πιθανό να ισχύει για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Δημήτρη Σιόβα.

Από εκεί και πέρα, ο παράγοντας της Μονακό συναντήθηκε με τους Εντινγκά και Μεντζανί, τους οποίους ρώτησε για τις συνθήκες στην Ελλάδα και για τις σκέψεις που κάνουν για το μέλλον τους. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Κονγκολέζο χαφ και τον Αλγερινό στόπερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: