Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βασίλης Χατζηαποστόλου στο Metropolis: «Δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνωση στην ΕΠΟ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις έρευνες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης στην ΕΠΟ από πλευράς δικαιοσύνης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι μια νομική ορολογία και είναι ειδικό αδίκημα η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Είμαι περίεργος να δω πώς μπορεί να στοιχειοθετηθεί αυτή η κατηγορία κάτι που θεωρώ δύσκολο, γιατί δεν υπάρχει. Υπάρχουν, όντως, αμφιλεγόμενες συμπεριφορές αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για εγκληματική οργάνωση. Επειδή κάποιοι ελέγχουν το ποδοσφαιρικό σύστημα δεν σημαίνει ότι μιλάμε για εγκληματική οργάνωση. Υπάρχει στην ομοσπονδία ένα ζήτημα παραλείψεων μεγάλο που προσπαθούν να εντοπίσουν οι εισαγγελείς και περιμένουμε ποιο θα είναι το πόρισμα. Θεωρώ πως στο κομμάτι της κάρτας υγείας και στις φορολογικές ενημερότητες θα βγει "λαγός" γιατί έγιναν παρανομίες».

Όσον αφορά την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Χατζηαποστόλου σχολίασε: «Κουράστηκε από οποιεσδήποτε δικαιολογίες ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εδώ κουράστηκα εγώ που είμαι μεγάλος σε ηλικία και έχω δει και τίτλους. Οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ είναι αυτές και λίγο περισσότερες. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει τεράστια διαφορά με τον Ολυμπιακό. Κακώς όλη την εβδομάδα δινόταν φρούδες ελπίδες στους οπαδούς μας».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: