Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Σενάριο… φαντασίας για Γκέρσον και Παναθηναϊκό!

Εφημερίδα του Ισραήλ αναφέρει πως ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι υπό κρίση στον Παναθηναϊκό και ο Πίνι Γκέρσον είναι βασικός υποψήφιος για την αντικατάστασή του.

Σενάριο… φαντασίας για Γκέρσον και Παναθηναϊκό
Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα, φαίνεται πως οι Ισραηλινοί βρήκαν τρόπο για να δημιουργήσουν… τεχνητή κρίση στους αντιπάλους τους.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Israel Hayom» αναφέρει πως ενδεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού στο προσεχές παιχνίδι είναι πιθανό να οδηγήσει στην απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο, καθώς-όπως αναφέρουν-ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έντονα δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας και τις ήττες που έχει υποστεί. Μάλιστα το δημοσίευμα προχωρά το θέμα περισσότερο αναφέροντας πως ένας Ισραηλινός τεχνικός, ο Πίνι Γκέρσον (που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό χωρίς επιτυχία), είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη διάδοχη κατάσταση.

Ασφαλώς όσα αναφέρει το δημοσίευμα δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά. Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Αργύρη Πεδουλάκη και τρεις ήττες, δύο στην Ευρωλίγκα και μία στην Α1, δεν θα διαταράξουν τις σχέσεις τους. Άλλωστε στήριξη στον «Άρτζι» υπήρχε πέρσι και σε πιο δύσκολες στιγμές, στο ξεκίνημα της σεζόν, με την ηγεσία της ΚΑΕ να δικαιώνεται στο τέλος της περιόδου βλέποντας την ομάδα να φτάνει στην κατάκτηση του νταμπλ και μία ανάσα από το Final 4.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: