Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Απογοήτευση με Στοχ!!

Στο επίκεντρο των παραπόνων που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος δείχνει… εξαφανισμένος στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Απογοήτευση με Στοχ
Στο ξεκίνημα της σεζόν όλοι έλεγαν τα καλύτερα για τον Μίροσλαβ Στοχ, αφού ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να… συστηθεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ με το εντυπωσιακό γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Σάλκε.

Τότε αρκετοί ήταν που προέτρεπαν τον Ιβάν Σαββίδη να κινηθεί για την άμεση απόκτηση του διεθνούς άσου (ο οποίος είναι δανεικός από τη Φενερμπχτσέ), αλλά σήμερα η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τις εμφανίσεις που πραγματοποιούσε τους δύο πρώτους μήνες παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος παίκτης διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, ενώ παράλληλα δείχνει να «λυγίζει» στα δύσκολα και δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να ανατρέψει την εικόνα που έχει δημιουργήσει στα τελευταία ματς που έχει αγωνιστεί.

Ο Στοχ είναι ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που συζητείται μέσα και έξω από την ομάδα.

Ο Σλοβάκος βρέθηκε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών την Κυριακή το βράδυ και τώρα όλοι περιμένουν να «αντιδράσει» και αποδείξει πως ήταν απλώς μία κακή παρένθεση οι εμφανίσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο Χουμπ Στέφενς δεν έκανε κανένα σχόλιο στους «ασπρόμαυρους» μετά από την άσχημη εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό. Το μόνο που αρκέστηκε να πει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ήταν πως «θα τα πούμε από εβδομάδα…».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να περάσουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ και μετά θα επιρρίψει ευθύνες σε εκείνους από τους οποίους έχει παράπονα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: