Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μπαργκάν: «Ποιος δεν θα ήθελε… ΑΕΚ;»

Κάτι παραπάνω από… απλώς θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Κενάν Μπαργκάν. «Γνωρίζω το ενδιαφέρον και με τιμά», δήλωσε ο εξτρέμ της Βέροιας.

Μπαργκάν: «Ποιος δεν θα ήθελε… ΑΕΚ;»
Η πλήρης μεταστροφή του κλίματος γύρω από την ΑΕΚ έρχεται να επιβεβαιωθεί από τον Κενάν Μπαργκάν. Όσοι αμφέβαλαν για τη δυναμική της μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, έχουν πλέον πειστεί πως η «Ένωση» θα επιστρέψει δυνατή στη Σούπερ Λίγκα και δηλώνουν έτοιμοι να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Ο 25χρονος εξτρέμ της Βέροιας δήλωσε κάτι παραπάνω από απλώς θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην «Ένωση», τόνισε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον της, αλλά παρέπεμψε στη διοίκηση της ομάδας του από τη στιγμή που ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και με τιμά πολύ σαν παίκτη. Ειδικά μάλιστα σε αυτή την εποχή που στην ΑΕΚ δημιουργείται κάτι πολύ δυνατό. Κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στη Football League του χρόνου δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη ομάδα που ξεκινά από την αρχή. Περιμένω τις εξελίξεις κι εφόσον η ΑΕΚ επισημοποιήσει την πρότασή της στη Βέροια, θα το συζητήσω με την ομάδα μου», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ» ο Μπαργκάν που φέτος έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

«Χαίρομαι γιατί το ενδιαφέρον δείχνει ότι και οι δικές μου προσπάθειες και η δουλειά που κάνω αποφέρουν αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να πω κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή, καθώς είμαι παίκτης της Βέροιας και τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα μου», πρόσθεσε ο Μπαργκάν που, μη σας ξεγελά το όνομά του, έχει ελληνική υπηκοότητα (έχει γεννηθεί στην Ξάνθη και είναι Πομάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: