Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Aνακοίνωση Παπαδόπουλου: «Αποχωρώ από τον Ηρακλή»!

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι είναι πρόθυμος να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής σε άνθρωπο που θα είναι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου, εξέδωσε αργά το βράδυ ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" εταιρίας, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, όλο το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Με περισσή σκέψη, σεβόμενος την ιστορία και το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ και αντιλαμβανόμενος την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, δηλώνω ότι αποφάσισα – για το καλό και μόνο του ΗΡΑΚΛΗ – να μεταβιβάσω τις μετοχές μου σε οιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ο οποίος θα πληροί τα εχέγγυα για την αγωνιστική και όχι μόνο πορεία του ΗΡΑΚΛΗ και ο οποίος θα είναι αντάξιος της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ.

Δηλώνω, όμως, ότι, σεβόμενος την ομάδα μας, για την οποία κατέβαλλα κάθε δυνατή προσπάθεια, η οποία σημειωτέον πολλές φορές ήταν ανώτερη των δυνάμεων μου, στις κρίσιμες αυτές στιγμές, θα είμαι δίπλα της, για όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποχώρηση μου, μην εγκαταλείποντας άτακτα τον ΗΡΑΚΛΗ μας και δημιουργώντας κινδύνους για την πορεία της, προχωρώντας ταυτόχρονα σε άμεσες αλλαγές στην διοικητική και αγωνιστική της λειτουργία.

Επιπλέον εύχομαι να εμφανιστεί άμεσα ο κατάλληλος άνθρωπος που αρμόζει στο μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ, με μοναδικό σκοπό να οδηγήσει την ομάδα μας στην θέση που πραγματικά αξίζει.

Τέλος, καλώ όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ, στην κρίσιμη αυτήν μεταβατική στιγμή, να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, όπως άλλωστε έπραξαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: