Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μουστακίδης στο Metropolis: ''Θα πρέπει οι παίκτες να τονώσουν την ψυχολογία τους''

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή ??Στην σέντρα??, μιλώντας για την ήττα των κίτρινων από τον ΠΑΟ, ενώ παράλληλα σχολίασε και το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά

Αρχικά είπε:«Το παιχνίδι δεν ήταν καλό για τον Άρη. Μπήκε καλά στο ξεκίνημα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟ αύξησε την πίεση του. Σίγουρα το γκολ ήρθε από μια αδράνεια. Έτσι όμως συνήθως έρχονται τα γκολ. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, ήταν ένα λάθος ενός από τους καλούς αμυντικούς μας. Ο Άρης δύσκολα θα μπορέσει να κάνει παιχνίδι υπεροχής, απέναντι σε ομάδες πιο καλά γυμνασμένες. Ο ΠΑΟ φάνηκε ότι ήταν πιο έτοιμος. Θα πρέπει ο Άρης να κοιτάει να μην δέχεται γκολ, ώστε να μπορέσει να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα».


Για το λάθος του Πουλίδο στο πρώτο γκολ: «Όταν παίζουνε παίκτες σαν τον Πουλίδο, είναι διαφορετικό το λάθος. Δεν στοχοποιούμε τον Ισπανό, αλλά πονάει περισσότερο όταν κάνει λάθος ένας τέτοιος αμυντικός. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Είδαμε και το παράδοξο, να χάνουμε μια αλλαγή σε 5?. Εδώ δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα πρέπει να μπαίνουν οι 100% ετοιμοπόλεμοι».


Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Το συναίσθημα που κυριαρχεί τώρα είναι η αποτυχία. Θα πρέπει οι παίκτες να τονώσουν την ψυχολογία τους και να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Υπάρχουν πολλές τιμωρίες και τραυματισμοί. Η χρονιά είναι δύσκολη. Μέχρι στιγμής ο Άρης δεν έχει δείξει πως έχει κάνει ένα παιχνίδι υπεροχής. Λείπει η εντός έδρας νίκη. Πιστεύω πως η διακοπή, θα κάνει καλό, να πάει με ψυχολογία. Πιστεύω δεν είναι ο ΠΑΟΚ μια ομάδα τόσο μεγάλος κίνδυνος. Το βάρος να πέσει στην ψυχολογία και να μπορέσει να καλύψει κάποιες αδυναμίες του και να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες που θα του δωθούν. Όταν παίζεις με τον αντίπαλο σου στην Τούμπα πρέπει να δείξεις το κάτι ξεχωριστό. Είναι και οι δύο ομάδες απογοητευμένες, ο ένας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα λάθη του άλλου».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: