Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ούτε την διαφορά, ούτε για αγορά!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον Στοχ που δεν έχει πια καμία σχέση με τον παίκτη που είδαμε όταν πρωτοφόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ περίμενε πολλά από τον Στοχ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και τελικά ο Σλοβάκος ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ούτε είχε κάποια καλή ενέργεια στο δημιουργικό κομμάτι, ούτε βοηθούσε τον Λίνο που είχε πάθει την πλάκα της ζωής του από τις ενέργειες του Κάμπελ.
Κακώς τον ξεκίνησε
Ο Στέφενς, λοιπόν, σωστά τον άλλαξε στο ημίχρονο τον Στοχ. Και μήπως τελικά κακώς τον ξεκίνησε. Ο Σλοβάκος, άλλωστε, είναι σε κακή κατάσταση εδώ κι αρκετό καιρό.
Τον… διαβάσανε
Θες από την κούραση; Θες από το γεγονός ότι τον μάθανε οι αντίπαλοι και πλέον μετά το διάβασμα που του κάνανε ξέρουν και πώς να τον αντιμετωπίσουν; Σημασία έχει πως ο Στοχ έχει πολύ καιρό να κάνει τη διαφορά σε παιχνίδι. Κι όχι μόνο σε ματς τέτοιας δυσκολίας όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, αλλά και με πιο βατούς αντιπάλους.
Πρωταγωνιστής
Στην αρχή ήταν εκρηκτικός, ντριμπλέρ, με φαντασία στο παιχνίδι του. Έβαζε ωραία γκολ και ήταν πρωταγωνιστής.
Αγνώριστος
Εδώ και κάτι εβδομάδες, όμως, είναι αγνώριστος. Έχει καιρό να κάνει ένα ωραίο ματς, ενώ μέσα σ’ όλα έχει χάσει και τα πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι.
Αλλάζουν τα δεδομένα
Εκεί, λοιπόν, που όλοι λέγανε, και δικαιολογημένα, ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να σκέφτεται την αγορά του Στοχ από την Φενέρ το επόμενο καλοκαίρι, μάλλον με όσα παρουσιάζει ο παίκτης το τελευταίο διάστημα αλλάζουν τα δεδομένα.
Το κάτι παραπάνω
Αυτός ο Στοχ που βλέπουμε εδώ και μερικές εβδομάδες δεν κάνει το κάτι παραπάνω στο γήπεδο. Τώρα, αν αλλάξει προσεχώς και αφού ξεκουραστεί λίγο μπορέσει να πάρει ξανά τα πάνω του, τότε θα διαφοροποιηθούν και τα δεδομένα. Εμείς λέμε τι έχουμε δει μέχρι τώρα και πώς έχει μεταμορφωθεί από την αρχή ως σήμερα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: