Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

“Δε τελείωσε τίποτα για τον ΠΑΟΚ”

koutsis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, για την μεγάλη ήττα του “Δικέφαλου του Βορρά” με τον Ολυμπιακό και για την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Αναλυτικά είπε:
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που όλοι θέλαμε. Η ομάδα έδειξε μια κόπωση από το ταξίδι από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό που πιστεύω είναι πως τίποτα δε χάθηκε, ο Ολυμπιακός πήρε ένα προβάδισμα αλλά ακόμα υπάρχει καιρός. Άμα βρεθείς σε κακή μέρα και παίζεις με μια πολύ καλή ομάδα μπορεί να χάσεις με ένα τέτοιο σκορ”.
Οι παράγοντες που έκριναν το παιχνίδι:
“Δεν έγινε τακτικά κάτι λάθος. Ότι σχηματισμό και να έχει άμα οι ποδοσφαιριστές δε μπορούν να ανταποκριθούν δε κερδίζεις. Τα ντέρμπι θεωρώ πως τα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές με το πάθος τους. Η έλλειψη του πάθους πιστεύω πως οφείλεται στη κόπωση. Τα ταξίδια είναι πολύ σημαντικά στο ποδόσφαιρο όσο και να μοιάζουν με δικαιολογία”.
Για την ικανότητα του ΠΑΟΚ να συνέλθει από το σοκ:
“Ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει και θα πρέπει να υπάρξει στήριξη από όλους για να βοηθήσουν τους παίκτες να καλύψουν τη διαφορά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και η διαφορά καλύπτεται. Υπάρχει μια διοίκηση που πληρώνει, υπάρχουν οι συνθήκες που μπορούν να προετοιμαστούν τα παιδιά, ένα σπουδαίο προπονητικό τιμ και ένας εξαιρετικός κόσμος. Δε λείπει κάτι για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Το ρόστερ του θεωρώ πως είναι κοντά με αυτό του Ολυμπιακού.
Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και πολλοί διεθνείς. Επίσης και οι ξένοι είναι πολλοί καλοί. Σίγουρα το 4-0 είναι βαρύ σκορ όμως πρέπει να υπάρξει έξυπνη διαχείριση και όχι μηδενισμός. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Αυτή η αυτοκαταστροφή είναι ενοχλητική. Ο κόσμος είναι διψασμένος όπως είναι φυσιολογικό όμως για να πάρεις πρωτάθλημα θέλει υπομονή, αντικειμενικότητα και ψύχραιμες αποφάσεις”.
Για το ντέρμπι με τον Άρη:
“Είναι το ντέρμπι της πόλης όμως το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερο από του Άρη. Στον ΠΑΟΚ παίζουν μεγάλοι παίκτες και πρέπει να ξεπεράσουν το κακό αποτέλεσμα και να κάνουν μια νέα αρχή. Άμα συγκρίνουμε τα ρόστερ ο ΠΑΟΚ έχει πολύ παραπάνω πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι.Είναι δεδομένο πως οι προσωπικότητες του ΠΑΟΚ θα παίξουν εντελώς διαφορετικά από ότι με τον Ολυμπιακό”.
Για τις ελπίδες που έχει ο ΠΑΟΚ να φτάσει τον Ολυμπιακό:
“Άμα το δούμε μαθηματικά, ο ΠΑΟΚ έχει τον Ολυμπιακό και στην έδρα του και άμα τον κερδίσει η διαφορά πάει στους 3 βαθμούς”.
Για τα χαρακτηριστικά του φετινού ΠΑΟΚ:
“Μπορεί να πουν κάποιοι πως είναι τυχερός επειδή έχει πάρει παιχνίδια στο 90′. Εγώ όμως βλέπω μια μαχητικότητα και επιμονή  μέχρι το τέλος που μου αρέσει. Τακτικά δε υστερεί κάπου ο ΠΑΟΚ και μπορεί να παίξει οποιονδήποτε σχηματισμό θέλει. Δε θεωρώ πως υπάρχει  πρόβλημα ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: