Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

“Χρειάζεται ενίσχυση σε άμυνα και αμυντικά χαφ”

τσαλου-610x400
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπακού, Γιώτης Τσαλουχίδης ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά,  μίλησε στον Arena FM 89,4 και ανέλυσε το χθεσινό ντέρμπι στο Γ. Καραισκάκης.
Αναλυτικά είπε:
Για τις αλλαγές του Στέφενς:
“Ο ΠΑΟΚ σε κανένα σημείο δεν απείλησε τον Ολυμπιακό. Επίσης  συχνά να γίνονται και κάποιες άστοχες αλλαγές όπως στο παιχνίδι με την Σάλκε που βγήκαν οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βγήκαν οι Σαλπιγγίδης και Λάζαρ. Ακόμα και άμα δεν αποδίδουν πρέπει να τους κρατήσεις  καθώς ακόμα και στο τέλος μπορεί κάτι να δώσουν”.
Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:
“Πρόβλημα είχε ο ΠΑΟΚ από τα άκρα  και με τον Χολέμπας και με τον Κάμπελ. Θεωρώ πως  ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε τόσο καλά. Σίγουρα έπαιξε πολύ καλά και ο Ολυμπιακός. Επίσης υπάρχει διαφορά και στη ποιότητα των δύο ομάδων. Ιδιαίτερα στον πάγκο έχει μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός”.
Για τον ψυχολογικό παράγοντα:
“Μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ παράτησε το παιχνίδι. Το αποκορύφωμα ήταν το γκολ του Κάμπελ που έδειξε πως ψυχολογικά είχαν παρατήσει το παιχνίδι οι παίκτες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο”.
Για τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν:
“Το αποτέλεσμα αυτό ήταν ένα μήνυμα για το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν στην ομάδα. Ο σύλλογος χρειάζεται πίστωση χρόνου, υπάρχει μια νέα διοίκηση και πρέπει να υπάρξει υπομονή. Στην άμυνα ο ΠΑΟΚ είναι αργός και θέλει πιο εκρηκτικούς και γρήγορους παίκτες.  Χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα και στα αμυντικά χαφ. Δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.”
Για την ποιοτική ανωτερότητα του Ολυμπιακού:
“Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή κυκλοφορία και έλεγξε το κέντρο. Ο ΠΑΟΚ δε μπήκε με τον απαραίτητο τσαμπουκά και το σκορ ήταν φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες έχουν πολλές μονάδες και οι αλλαγές τους είναι εξίσου ποιοτικές. Τέλος υπάρχει και πολύ μεγάλη εμπειρία από το Τσάμπιονς Λίγκ. Στην κυκλοφορία της μπάλας ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλός. Άμα του δίνεις χώρο είναι επικίνδυνος. Έκανε επίθεση όποτε ήθελε. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο παίκτες στον άξονα και δεν ήταν πολύ δυνατός. Οι “Ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω στο κέντρο και κυριάρχησαν στο παιχνίδι”.
Για τους Στοχ και Λούκας:
“Σίγουρα ο ΠΑΟΚ περίμενε πολλά από αυτούς. Αφενός δε μπήκαν στο παιχνίδι όπως θα έπρεπε αλλά αφετέρου τους είχε περιορίσει και καλά ο Ολυμπιακός”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: