Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Φλίσκας: «Στόχος τα πλέι-οφ»


Ξεκάθαρος ως προς του στόχους της Ξάνθης τη φετινή σεζόν παρουσιάστηκε ο Κώστας Φλισκάς μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Φλίσκας: «Στόχος τα πλέι-οφ»
Η είσοδος στη πεντάδα και τα πλέι-οφ είναι ο στόχος της Ξάνθης τη φετινή σεζόν, όπως τόνισε ο Κώστας Φλίσκας. Ο έμπειρος αμυντικός, με δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως οι Ακρίτες πρέπει να δουλέψουν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας.

Αναλυτικά:

«Είδαμε ότι έβρεχε πάρα πολύ και ξέραμε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στην δύναμη. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ματς, εμείς καταφέραμε και το γυρίσαμε. Έτσι πέρασε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά, είχαμε το σκορ και ο Αστέρας χρησιμοποίησε πολλούς επιθετικούς για να το γυρίσει και έτσι τα κατάφερε.

Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βάλαμε δύο όμορφα γκολ ειδικά το πρώτο ήταν φοβερό. Πετυχαίνουμε αρκετά γκολ στις κόντρες αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει ειδικά στην έδρα μας για να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Στη Λειβαδιά ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε στη διακοπή για να πάρουμε αποτελέσματα στην έδρα μας. Ο Κύριος Πανόπουλος ξέρει το ρόστερ της ομάδας και θέλει να επιτευχθούν οι στόχοι. Αυτό θέλουμε και εμείς. Στόχος μας είναι η πεντάδα και τα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: