Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τα εισιτήρια με Ζιελόνα Γκόρα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζιελόνα Γκόρα την ερχόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ και όλοι περιμένουν το γήπεδο να έχει αρκετό κόσμο με την πρωταθλήτρια Πολωνίας.

Τα εισιτήρια με Ζιελόνα Γκόρα
Έτσι, οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ εξέδωσαν τη Δευτέρα ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ενημερώνοντας για τις τιμές τους, τους τρόπους και τα σημεία διάθεσής τους για όσους θέλουν να τα προμηθευτούν, ακόμα και μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διεύθυνση εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη STELMET ZIELONA GORA, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15/11/2013 με ώρα έναρξης 19:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ από το www.olympiacosbc.gr

• Από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) από την Τρίτη 12/11/2013 (ώρες λειτουργίας καταστήματος: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 – 21:00).

• Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από την Πέμπτη 14/11/2013 και ώρες 10:00 – 18:00 και την Παρασκευή 15/11/2013 από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου

• Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25, 30 και 40 ευρώ.

Οι θύρες που θα λειτουργούν για το συγκεκριμένο αγώνα θα είναι: 1, 3, 5 ,7, 8, Επισήμων.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου "Print at home". Με αυτό τον τρόπο, o κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι ή στο γραφείο του. Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με τη STELMET ZIELONA GORA της 15/11/2013 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

• Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Πέμπτη 14/11/2013, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8».

Δεν υπάρχουν σχόλια: