Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Να διαχειριστούμε την κόπωση»


Προβληματισμένος από την κόπωση των παικτών του από τα συνεχή ματς και ταξίδια είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος εν όψει του αγών του ΠΑΟΚ με τη Νίζνι την Τετάρτη στη Ρωσία.

Μαρκόπουλος: «Να διαχειριστούμε την κόπωση»
Πριν πάρει ανάσα από το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε τα ξημερώματα για τη Ρωσία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Νίζνι για το Eurocup. Ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει πως θα πρέπει να διαχειριστεί τη φυσιολογική κόπωση που έχουν οι παίκτες του.

«Το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου μάς βρίσκει αντιμέτωπους με μία δυνατή ομάδα σε δύσκολη έδρα. Η Νίζνι τα έχει πάει εξαιρετικά ως τώρα, έχει δυνατό ρόστερ με καλούς σουτέρ και ψηλούς. Εμείς παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει να δούμε πώς θα διαχειριστούμε την κούραση από τους αγώνες και τα ταξίδια. Στόχος είναι όπως πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα», δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λιάπης, ανέφερε: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, καλά-καλά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε προπόνηση για το ματς αυτό. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, αλλά και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε στα προηγούμενα ματς, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι για να κάνουμε τη δουλειά μας όσο μπορούμε καλύτερα. Η εμπειρία της πρώτης συμμετοχής στην Ευρώπη είναι πολύ χρήσιμη για μένα και αν μπορώ να βοηθώ όποτε μου το ζητεί ο προπονητής, θα είναι το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: