Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα αντεπίθεσης από Ρούνεϊ!

Νίκη, που θα σημάνει την αντεπίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κούρσα του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, χαρακτήρισε τη χθεσινή επί της Άρσεναλ ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Μήνυμα αντεπίθεσης από Ρούνεϊ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήξερε πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ ότι σε περίπτωση μη νίκης, ίσως να αποχαιρετούσε πρόωρα την υπόθεση-τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν το τρίποντο και πλέον, όντας στο -5 από την κορυφή, ξαναμπήκαν στο κόλπο.

Αυτό επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Γουέιν Ρούνεϊ, που εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στις αρχές του νέου έτους, η ομάδα του θα οδηγεί την κούρσα ή στη χειρότερη, θα βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.

«Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε με κάθε κόστος. Ήταν η δυσκολότερη αποστολή μας φέτος και τα καταφέραμε πολύ καλά. Δεν θα αντέχαμε να χάσουμε και να δούμε την Άρσεναλ να ξεφεύγει 11 βαθμούς» τόνισε και πρόσθεσε:

«Τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής μας έδωσαν ώθηση και πλέον επιστρέψαμε. Ήταν τεράστια νίκη, ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για μας ενόψει της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στην κορυφή ή πολύ κοντά σε αυτή με το νέο έτος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: