Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Θολώνει τα νερά ο Σάντος!

Κλειστά χαρτιά, ενόψει Ρουμανίας από τον Φερνάντο Σάντος και στην προπόνηση της Τρίτης. Από Τετάρτη ο Σαμαράς, εξαιρετική διάθεση από τους διεθνείς.

Θολώνει τα νερά ο Σάντος

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα στο εσωτερικό διπλό, χωρίς να έχει την διάθεση να… «δείξει» ποιους έντεκα έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα, της Παρασκευής, κόντρα στους Ρουμάνους.

Σε αντίθεση με τα πλάνα του Σάντος, αυτό που είναι απόλυτα σαφές, είναι η διάθεση των διεθνών για νίκη… «καθαρή», η οποία θα φέρει την «κυανόλευκη» ομάδα κοντά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Σαμαράς, ανέβασε στροφές, όμως δεν πήρε μέρος στο δίτερμα, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, όπου θα υπάρξει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Ο Πορτογάλος και οι διεθνείς δούλεψαν πολύ με μπάλα, κάνοντας ασκήσεις με πάσες και σέντρες από τα άκρα, ανά τετράδες, ενώ στη συνέχεια υπήρξε το διπλό. Εκεί ο Σάντος, επέλεξε να αφήσει περισσότερο «ελεύθερους» τους παίκτες του, χωρίς να κάνει ιδιαίτερες παρατηρήσεις, θέλοντας να δει την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Τέλος, όπως γίνεται γνωστό από την Εθνική ομάδα, μέχρι στιγμής έχουν φύγει 22.000 εισιτήρια και δεν αποκλείεται να γίνει και sold out, αφού είναι πρωτοφανής αυτή η μέχρι στιγμής διάθεση από τα «μαγικά» χαρτάκια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: