Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Ψάχνει λύση ο Παπαδόπουλος»

eleftheriadis_1_1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο νομικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Σάκης Ελευθεριάδης, για την απόφαση του Παπαδόπουλου να αποχωρήσει από την ομάδα.
Αναλυτικά είπε:
Για την απόφαση του Παπαδόπουλο:“Ο κ. Παπαδόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να αφήσει το καράβι ακυβέρνητο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε κρίσιμη κατάσταση αγωνιστικά και θα δημιουργούσε τεράστια ανασφάλεια  και προβληματισμό να αποχωρούσε έτσι απλά. Για αυτόν τον λόγο παραμένει μέχρι να βρεθεί κατάλληλος αντικαταστάτης”.
Για το πως θα γίνει η μεταβίβαση μετοχών:“Σκοπός του Παπαδόπουλο δεν είναι να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου αλλά να γίνει μεταβίβαση μετοχών σε έναν άνθρωπο που θα αναλάβει με τους συνεργάτες του. Περισσότερες πληροφορίες για το πως ακριβώς θα γίνει η μεταβίβαση θα δοθούν τις επόμενες μέρες”.
Για το άμα η απόφαση είναι αμετάβλητη:“Η απόφαση είναι αποφασιστική και αμετάβλητη.  Ο κύριος Παπαδόπουλος απέτυχε να οδηγήσει αγωνιστικά τον Ηρακλή, βέβαια πέτυχε άλλα πολύ σημαντικά πράγματα. Δε θέλει να αποτελέσει βαρίδιο στον σύλλογο και πήρε την απόφαση αυτή”.
Για το τι προσέφερε ο Παπαδόπουλος στον Ηρακλή:” Η σημερινή μέρα είναι μέρα ευθύνης και υπευθυνότητας. Έχουμε μέρες για να τον κρίνουμε. Έχει προσφέρει πάρα πολλά και οικονομικά στην ομάδα. Σχεδόν μόνος με φωτεινές εξαιρέσεις οδήγησε την ομάδα. Θα ανακοινωθούν τα πάντα στις επόμενες ημέρες. Επιπλέον ξόφλησε την ίδια μέρα όσους έβαλαν χρήματα στον Ηρακλή”.
Για το πως θα αποφασιστεί άμα ο άνθρωπος που θα αναλάβει τον Ηρακλή είναι ο κατάλληλος:“Ο κύριος Παπαδόπουλος θα έχει τον πρώτο λόγο για τον άνθρωπο που θα έρθει αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει να είναι αποδεκτός από την οικογένεια του Ηρακλή. Για παράδειγμα δε μπορεί να δοθεί ο Ηρακλής σε έναν έμπορο όπλου. Άμα δε δοθεί στον σωστό άνθρωπο ο Ηρακλής, πάλι ευθύνη θα έχει ο Παπαδόπουλος”.
Για το ποιοί έχουν τις ευθύνες για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:” Παίκτες οι οποίοι είναι ονόματα στην κατηγορία δεν έχουν προσφέρει. Δε θα χαϊδέψουμε κανέναν παίκτη, προπονητή η διοίκηση. Όταν ήρθαν κάποιοι παίκτες όλοι πανηγυρίζαμε. Στο γήπεδο όμως έδειξαν άλλα πράματα. Την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας αγωνιστικά έχουν αυτοί που διοικούν αγωνιστικά την ομάδα. Ο Παπαδόπουλος δεν έκανε τις επιλογές των παικτών ούτε την προετοιμασία. Επέλεξε προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Αυτοί έκαναν τις αποφάσεις. Οι ομάδες δε χτίζονται μόνο με ονόματα. Σίγουρα η ευθύνη καταλογίζεται στους Γκόγκιτς,Τσαλίκη και διοίκηση. Σίγουρα δε μπορούμε να λέμε πως η διοίκηση δεν έχει ευθύνη. Αυτή είναι πάνω από όλα και πήρε τις αποφάσεις. Από εκεί και πέρα τη μεγαλύτερη ευθύνη για εμένα την έχει ο προπονητής που επέλεξε τους ποδοσφαιριστές. Δε σταυρώνουμε κανέναν αλλά μοιράζουμε τις ευθύνες στους υπεύθυνους. Όλοι έχουν κάποιο μερίδιο εκτός από τους φιλάθλους “.
 Για το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος μένει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης:“Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για αυτόν να πει σταματάω. Η έλλειψη ασφάλειας και σιγουριάς που θα δημιουργούταν θα ήταν τεράστια. Ο κύριος Παπαδόπουλος αν και είναι στεναχωρημένος είναι διατεθειμένος να μείνει μέχρι να βρεθεί διάδοχος. Καλύτερος κριτής είναι η ιστορία. Η ιστορία δε κρίνει άμεσα, αλλά αργότερα όταν κάποιες καταστάσεις ηρεμήσουν”.
Για την στήριξη που χρειάζεται ο  Ηρακλής:“Τώρα δεν είναι ώρα για να κάνουμε κριτική. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο γιατί είναι πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή. Υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά και ένα ιστορικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Μακάρι αν βρεθεί στο μέλλον ο καταλληλότερος που μπορεί να βρεθεί  και να οδηγήσει τον Ηρακλή σε επιτυχίες”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: