Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το σήκωσε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Καζακστάν της ιστορία της πανηγυρίζει η Σαχτέρ Καραγκαντί. Παρών και ο Πλατινί.

Το σήκωσε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ
Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League νίκησε με 1-0 την Ταράζ στην Αστάνα με γκολ του Σεργκέι Κιζνιτσένκο στο 53ο λεπτό.

Μάλιστα την απονομή του τροπαίου έκανε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί. «Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνεις το τρόπαιο από τον πρόεδρο και σίγουρα πρόκειται για το highlight της βραδιάς», σχολίασε ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέι Φινοντσένκο.

«Είναι σημαντικό που κατακτήσαμε το Κύπελλο και γεμίσαμε ένα κενό που υπήρχε στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης είναι ευχάριστο ότι συνέβη στη συμπλήρωση εκατό ετών από την ίδρυση του ποδοσφαίρου στο Καζακστάν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας. Αυτούς που μας υποστήριξαν με την παρουσία τους στο γήπεδο και αυτούς που είδαν το ματς από την τηλεόραση», πρόσθεσε ο 31χρονος επιθετικός.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σαχτέρ στις 28 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ στο ματς που είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη είχε επικρατήσει με 2-1 αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: