Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Λεοντιάδης στο Metropolis: «Όλη η Ελλάδα είδε ότι δεν μπορούσε ο Λίνο, εκτός από τον Στέφενς»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης σχολιάζοντας την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Δικεφάλου στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Μας πήρε ένας παίκτης μόνος του ο Κάμπελ και μας εξευτέλισε. Τη γιαγιά μου να βάλω θα μπορούσε να καταλάβει ότι δεν μπορούσε ο Λίνο να ανταπεξέλθει με τον Κάμπελ χθες. Ξέρετε την γνώμη μου για τον Λίνο, πόσο τον συμπαθώ για τα όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Δικαιούται όμως και αυτός, όπως όλοι, να έχει μια άσχημη βραδιά. Δεν φταίει αυτός, φταίει ο προπονητής που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει και τον παίκτη και την ομάδα. Όλη η Ελλάδα έβλεπε τί γινόταν, εκτός από τον Στέφενς».

Για την απουσία πάθους: «Εκεί μέσα πρέπει να τρως σίδερα. Αντ' αυτού είδαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίζουν σαν σε φιλικό, όπως το ίδιο έκαναν και στην Χάιφα και με τον Εργοτέλη. Αν δεν έχεις πάθος σε τέτοια ματς, τί πας να κάνεις;. Ο Ολυμπιακός ήταν κοιμισμένος στο πρώτο μέρος, ήταν φοβισμένος και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Τέτοιον ΠΑΟΚ είχα πολύ καιρό να δω. Και στο Αγρίνιο και στο Ηράκλειο έκανε τουλάχιστον μια φάση. Χθες δεν έκανε τίποτα.»

Για το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Όπως φάνηκε, έχουμε την καλύτερη ομάδα για να βγούμε δεύτεροι. Τώρα πρέπει να γίνουν 3-4 μεταγραφές τον Ιανουάριο προκειμένου η ομάδα να μην έχει πρόβλημα στα πλέι οφ και να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: