Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο»!

Βέβαιος πως στον αγώνα μπαράζ κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί σε ένα κατάμεστο «Γ.Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου.

«Το γήπεδο θα είναι γεμάτο»!
Περίπου 25.000 εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα-Ρουμανία έχουν ήδη κάνει «φτερά» και οι άνθρωποι της ΕΠΟ θεωρούν το sold out δεδομένο.

Αυτό υποστήριξε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου, ο οποίος πρόσθεσε πως σε ό,τι αφορά τον αγώνα ρεβάνς στο Βουκουρέστι που θα κρίνει και την πρόκριση στο Μουντιάλ, τα 1.700 «κομμάτια» έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τη ζήτηση των εισιτηρίων:
«Οι Έλληνες δεν πάνε εύκολα στην προπώληση των εισιτηρίων. Είναι η μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια αυτή που έχει γίνει και ως τώρα έχουν φύγει 25.000 εισιτήρια. Είναι βέβαιο πως θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Το νούμερο και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της Εθνικής».

Για το κοινό της Εθνικής:
Οι φίλοι της Εθνικής είναι μικροί ηλικιακά, είναι οικογένειες και παιδιά, όχι φανατισμένοι με την κακή έννοια. Συμπαραστέκονται πολύ κόσμια και ακούμε τα καλύτερα λόγια από τους εκπροσώπους της UEFA και της FIFA».

Για την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου:
«Εκεί κάναμε sold out αυτ στα 1.700 εισιτήρια. Έχει πολλούς Έλληνες εκεί, φοιτητές, εργαζόμενους αλλά είναι αρκετοί σχεδόν οι μισοί που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα. Γενικά η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική και προσωπικά γνωρίζω πολλούς φιλάθλους που πηγαίνουν μόνο για να δουν την Εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: