Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Παζάρια με Σκορδίλη!!

Arisbc
Από τον «βραχνά» που ακούει στο όνομα Γάιος Σκορδίλης προσπαθούν να απαλλαχθούν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης, στον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας μέσω του άρθρου 99 αλλά και της άρσης του απαγορευτικού των μεταγραφών της ΦΙΜΠΑ.
Ο Κερκυραίος, σε αντίθεση με τα όσα έδειξε αγωνιστικά στην θητεία του στον Άρη, αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής και προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα (μη δεδουλευμένα), από την ομάδα που τον έκανε επαγγελματία και τον έβαλε στα παρκέ της Α1.
Ο Σκορδίλης επικοινώνησε χθες με τον Θόδωρο Κουρόγλου, κάνοντάς του γνωστές τις οικονομικές του απαιτήσεις για να συναινέσει και να συμφωνήσει με τον Άρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης δεν συζητά το «κούρεμα» της τάξεως του 50%, το οποίο οι υπόλοιποι επτά από τους οκτώ παίκτες που εκπροσωπεί ο κ. Πετράτος δέχτηκαν, εμμένοντας στην απόφασή του να πάρει ένα ποσό κοντά στο 75% από τα 120 χιλιάδες ευρώ που διεκδικεί. Ζητώντας, παράλληλα, το 1/3 των συγκεκριμένων χρημάτων «μπροστά».
Ο κ. Κουρόγλου έκανε την δική του αντιπρόταση, ανανεώνοντας το ραντεβού για νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη μέσα στις προσεχείς ημέρες. Σε αυτό το διάστημα, θα αναζητηθούν άνθρωποι που θα μπορέσουν να συνδράμουν οικονομικά, ώστε ο Άρης να τελειώσει με τον Σκορδίλη και να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά μαζί του.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: